/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 226.
    +7


    Pijamalı katya





    Artık gitmesi gerekiyordu ben o akşam bir şey olmaz sanıyordum ama ben laflarımı bitirmiş çayımı içiyor o ise kucağımda öylece oturuyordu anlaşılan gibilip öyle gitmesi gerektiğini demir öğretmişti.
    Yapacak bir şey yoktu gibilmek isteyeni gibmek şarttır. Çayımdan bir yudum daha aldıktan sonra bunu kucağımda çevirerek yüz yüze gelmemizi sağladım beyaz ve sarıyı andıran ten rengi vardı mavi gözleri ile bana bakıyor gibeceksen gib seninim diyordu adeta . bu fırsatı kaçıramazdım. Kucağımda onunla birlikte ayağa kalkıp ofis masasının üzerine yatırdım. Pijamaya benzer penye bir pantolonu vardı bir çırpıda çıkartmıştım altındaki tanga ile uğraşma kile istemiyordum tangayı kenara çekip pembe kukusunu yalamaya başlamıştım adeta doğum yapan kadınlar gibi kasılıyor inliyordu.

    Masanın kenarına geçip ağzına vermeye başlamıştım o kadar güzel yalıyorduki bu işlerde profesyonel olduğu ap açık ortada idi katya katya diye inliyordum arada büyük mavi gözleri ile bana bakıyor sonra bir dondurma bir şeker yalar gibi işini yapmaya devam ediyordu. Artık dayanamıyordum oracıkta ağzına boşalmıştım. Hiç terettüt eteden hepsini yuttu ve yalamaya devam etti sıcak elleri ile taşaklarımı okşuyor inmeye yüz tutmuş gibime adeta can veriyordu. inmesine bile müsaade etmeden 5 dk daha yalamıştı artık gibmeliydim .
    Sırada bal kutusu vardı azgınlıktan sulanmış olan bal kutusuna hiç zorlanmadan girmiştim adeta bir fırınla gibişiyormuş gibi bir hisse kapılmıştım resmen amı yanıyordu bu kadar sıcağı doktorda bile yoktu bu kadınların nesi var neden kendilerini gibtirmiyorlar diye içimden geçirmiştim ama onlarda haklıydı rus erkeklerinin çoğu alkolikti bırakın gibmeyi gibleri bile kalkmıyordu pasif pasif ortada gezen ipneler sizi siz gibemezseniz giben birisi mutlaka çıkacaktır diye içimden geçirdim .

    Katya beni 2 defa boşaltmıştı aslında biraz daha kalsa bir posta daha atardım ama demir bey deliler gibi onun makinesinde çalışıyor katyanın yerine bakıyordu kankama bunu yapamazdım.
    Katyayı yollarken demire söyle buraya gelsin dedim ve yolladım hatunu.
    Demir ne oldu nasıldı iyimiydi gibi sorular soruyordu sanki sen gibmedin amk diye cevapladım woow diye bir çığlık attı züt süperdi süper diye ekledi.
    O akşam demirle anlaşma yapmıştık yeni gelenleri onun vardiyasına verecektim usta öğreticimdi ramsese konuyu açtım demir yenilere işi iyi öğretiyor bundan sonra yeni gelenleri onun vardiyasına verelim dediğimde olur eğer güzel öğretiyorsa sorun yok benim için diye cevapladı süper öğretiyor ulu ramses süper diye cevapladım.

    Artık bir çok hatun gibebilecektim demirin sayesinde fabrikadakileride rahat rahat hiç uğraşmadan gibebilecektim.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster