/i/Tespit

  1. 1.
    0
    finansbank yıldız apartmanı reklamında subliminal darbe girişimi var. alt metin çok ince hesaplarla oluşmuş.

    reklam linki: https://www.youtube.com/watch?v=uZQNHZkXOIg

    kendine finansçı diyen kadın mıdır kız mıdır bilmem zat, kapıcı ve yönetici reis üçgeni arasında geçen diyaloglar üzerine kurulu reklamda güya saray gibi apartmana bankacı kız taşınıyor. bu hanımkız sarayın 'paralel'indeki finansbank'ta çalışıyormuş.

    1- apartmanın kuralları var. yönetici ve kapıcı bunu ısrarla dile getirirken bu sözde özgür kız, anarşik cevaplarla karşı geliyor.

    2- peki yönetici reis bunun üstüne ne yapıyor? anayasa fırlatıyor! dolar'ın 2.69'a çıkmasına gönderme mi yapıyosun? ey tüsiad.. yeni türkiye bunları yemez.. kılıçdaroğlu bizi öldüremeyeceksin!
    neyse bu femme fatale bankacı aklı sıra kapıcının da aklını çelecek! buna rağmen emekçi vefalı kapıcı, reise olan itaatini koruyor, paralelcilerin provokasyonuna gelmiyor.

    3- bankacı hanım haala utanmadan benim işim sayılarla değil insanlarla diyip reis e şirk koşmaya çalışıyor. millet var millet iradesi var karşında heey!

    lan siz kendinizi ne zannediyorsunuz? aklı sıra kriz çıkaracak dış mihrak, sizin talimat aldığınız yerleri de biz biliyoruz bizz

    neyse la bu kadar taşak yeter. a haberde çalışacak adamım vesselam. bazen anlamaya çalışıyorum şu ak partilileri, harbiden böyle yorumlayan vardır ama bu reklamı, yok değildir asdfjks

    sayılara dönersek: dolar 2.69, euro 2.85, sterlin 3.96, 15-24 yaş arası tarım dışı işsizlik %13.4 bakan hala çıkmış yazın istihdam çok artacak diyor. dolar 2.20 iken 1.95 e fixleriz bunu yeeaa diyenlerin lafı

    yazın ne olacak söyliyim mi? avrupa usulü meyve sebze alacağız. taneyle. patates bile daha fed faiz arttırmadan, ülkemiz dış borç ödemeden 5 lira olduysa dolar da 3 lirayı geçer niggalar.
    ···
   tümünü göster