1. 26.
    +2
    =Hangi elimizi kullaniyorsak o elin uzerine oturuyoruz el iyice uyusunca 31 e basliyoruz sanki baskasi yapiyormus gibi.
    =1 adet tavuk aliyoruz hasliyoruz tavugun arka butlarinin arasindan icine zeytin yagi dokuyoruz vd dayiyoruz boylelikle zevk aldigimiz kadar ne oluyor, tavugun icindeki mineraller gibimizin icine giriyor ve gibimizi besliyor. Evde tavuk yoksa protein tozu ve sut ile hazirlanan siviyle 31 cekiyoruz.
    =1 adet kara sinek yakaliyoruz avzumuzun icine aliyoruz ve salliyoruz kafasi trilyon olan sinegi gibimizin uzerine koyuyoruz ve kanatlarini kopartiyoruz basi donen sinek ucamadagi icin gibinize harika bir masaj yapacak ve ucuna geldiginde titremyerek bosalcaksiniz.
    =wc kagidi rulosunun bir tarafini kapatiyoruz bir adet bulagib sungerini uzunlamasina 2 ye ayiriyoruz daha sonra bu rulonun kalali kisminin icine pecete burusturup atiyoruz.2 ye bolunmus sungerlerimizi yumusak yuzeyleri karsilikli getirerek rulonum kenarlarina yapistiriyoruz yani yesil tarafinda tutkal olacak. 2 adet poset aliyoruz ve ic ve disi poset olacak sekilde ruloyu bantlayip sariyoruz ununtmayin 2 sungerin arasinda da boset olacak. Daha sonra o yarık kisma önce onceden ilittigimiz suyu koyuyoruz daha sonra icine yag dokuyoruz. Iste size yapay bir züt deligi.
    ···
   tümünü göster