/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    Cinci hocayim diyip gömü ile ugrasan ve ciddi sekilde zengin olan insanlar var cevremde, cok degerli eserler bulup sattiriyorlar. Senin durumun nedir? Bu isle ugrasip kazandin mi hic? Yada senin hikaye miydi hatirlamiyorum ama ugrasmak istiyorum ayagina kendi cinlerine baskasini mi baglarsin birisi sana gelse?
    ···
    1. 1.
      0
      bir büyücünün define bulmasından daha kolay bişey yoktur özellikle cin veya ifritleri varsa bazı defineleri ifritler sahipleniyor ve şuanda dünyadan hiç bilinmeyen definelerin yerlerini biliyorlar ben 2 defa define kazdım ancak fazla kazmıyorum.
      ···
    2. 2.
      0
      Suriyeliler bu piyasada buyuk yer edinmeye basladi, eger antakya taraflatina yolun duserse bu ise odaklanmani isterim ve tavsiye ederim. Bizim olan bize kalsin sonucta.
      ···
    3. 3.
      0
      suriyeliler definemi bulacakmış ? hahaha 1 hafta sonra ölür amk muallakleri o definelerin çoğunu cinler sahipleniyor kazmayı vurdugun an hayatın kararır
      ···
    4. 4.
      0
      valla kardeşim define ile uğraşan cinci hocaları çok. sürekli adam cıkartıp cıkartıp getiyor bize. ben antakya iskenderundanım. adamlar sattırıp yurt dışına cıkmak için uyumuyorlar bile
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster