/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 176.
    +8
    Pazar günü anya ile kahvaltımızı yaptıktan sonra onun yoga yapmasını izlemiştim ve bunu amerikada toplu yapıyorlar sen neden tek yapıyorsun diye sormuştum amacım belliydi yoga grubu varsa oraya sızacaktım . Hiçbir şeyden ahbersiz olan anya evet bizimde grubumuz var her sabah merkez parkta toplanıyoruz kışları dans okulunda toplanıp yoga yapıyoruz diye eklemişti.

    Amacıma ulaşmıştım istediğim tüm bilgiler elimdeydi yoga yapmasamda onlara yaklaşmak için anyayı kullanabilecektim o güzel Pazar günün birlikte geçirdik çok yorulmuştum erkenden uyuyup ertesi gün için enerjimi toplamam gerekiyordu.

    Pazartesi sabahı fabrikada kahvaltı yapar iken muhasebeci yanıma geldi ve çalışma iznimin bitmek üzere olduğunu bunu yenilemeleri gerektiğini söylediğinde ne gerekiyorsa yap uğraştırma beni diye tersledim kadın sağlık raporu almam gerektiğini söyleyip şoför biliyor gidilecek yerleri onunla gidersen sana yardımcı oalcaktır diye ekledi tamam giderim diyip başımdan salmıştım karıyı ama onun gitmeye niyeti yok gibiydi bu gün bitmesi lazım yoksa çalışma izni vermezler deyince şoföre hadi amk gidelim dedim.

    Birkaç büro gezdik polisti parma iziydi çalışma bakanlı gib züt gezip duruyoruz en son sağlık testi için o kaçtığım hastanenin önünde durmuştu araba .
    gibime ince bir sızı girmişti amk geldik yine buraya dedim içimden.
    Şofçre ne işimiz var diye sordum bilmem ne testi yaptıracağız diye cevapladı ha gibtir bu Viktoriya, nın yaptığı testti yannanı yemiştim yine gibime bir şeyler sokacaklardı . hay amk diye söylenerek arabadan indim içimde bir korku ile hastanenin merdüvenlerini çıkıyordum .

    Yapmak zorundaydım çünkü çalışma iznim olmazsa ülkeyi terk etmem gerekecekti ve bütün operasyon bitecekti ben şoförü beklemeden hızlı adımlarla Viktoriya, nın odasının önünde sıra beklemeye başlamıştım şoför biraz afallamıştı sen nereden biliyorsun burayı filan diye sorunca cins cins suratına bakmıştım.
    Sıra bana gelince içeri girip direk donumu indirdim Viktoriya gibimdenmi tanıdır nedir amk direk yüzüme baktı (sünnetli pek gelmiyordu herhalde) sen ha dedi ne yapıyorsun burada neden geldin diye sorunca durumu anlattım çalışma izni alacağımı vs.. bunun üzerine toplan gerek yok geçenlerde aldığım örneğin test sonuçları temiz çıkmıştı ismini bilmediğim için sallama bir isim yazmıştım onu gerçek adına uyarlayıp verebilirim istersen .
    Yani gibime bir şey sokmayacak mısın dedim güldü ve hayır gerek yok bu sefer dedi ve otur bakalım affettin mi beni diye sorunca tamam affettim bu sefer gibime bir şey sokmicaksan sorun yok ! dedim senin ne kadarda tatlı bir canın varmış ya diye alaycı bir cümle kurunca dayanamadım cevap vermem gerekiyordu ama gibe çubuk sokan bir kadınla ağız dalaşı yapamazdım.

    Test sonuçlarını düzenledi ve bana doğru uzattı tam alacakken birden çekti ve dur bir dakika şimdi sen bana borçlusun dedi ve borcun karşılığında bu belgeyi veririm diyince cebimden bir tomar para çıkartıp ne kadar diye sordum söyle amk maaşın ne kadar dedim öfkelenmiştim kadına illa bir şeyler sokacaktı bna dıbına koduğumun doktoru şimdi bile sinirleniyorum.

    Para istemiyorum güzel bir Restoran’da akşam yemeği istersen plastikte sokabiliriz deyince kabul etmiştim amk yeterki bir şey sokmasın
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster