/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 201.
    +1
    Eyvallah
    ···
    1. 1.
      0
      hagibtirlan zütoş amk dalyan gibi çocuğum bende çevremde herkes yakışıklı olduğumu söyülüyor bebek gibi suratım var amk süreklide sakalları uzun bırakıyorum ki küçük göstermiyim böyle kulaklarım burnum felan küçük ve düzgün yakışıklı olduğumu söylerler ama 2 seneden beri yalnızım amk değil çakıp geçecek kız, arkadaş olarak konuştuğum kız yok amk bu huur kızlar nerede amk senin gibi barzolara mı veriyor? yalanını gibtiğim seni birde mesaj at filan diyor amk tabii düşürücen dimi kızı beyin hormonlarını gibtiğim seni.
      ···
    2. 2.
      0
      Lan gibik özelden çevren varsa birde dilin her türlü giderin olur cahil pekekent kaybol
      ···
    3. 3.
      0
      doğru haklısın panpa bu konularda cahilim suratıma vurmana gerek yok amk 2 senedir yalnızım makina okuyorum kızlarla kesişsem bile gidipte konuşamam ve normal kız arkadaş desen yine yok ama bu işler yakışıklıkla olmuyor ulan bi arkadaşım var 4 yıllık üniden bi manita yapmış gibmeye kıyamam mavi gözlü sarışın barbie gibi kız ama arkadaşın tipi mahmut tuncer çevrem yok, kız arkadaşlarım yok evet ama yakışıklı olmak bunları getirmiyor.
      ···
    4. 4.
      0
      Ben kriter belirlemedim ki zaten, önemliler arasında da olan dil. Kendin söylüyorsun gram tip yok ama dili vardır çevresi vardır. Ben özel de okudugum çevrem ve dilim olduğu için söyledim. Yoksa tek başına yakışıklılık bi tak değil haklısın. Lafımda sana değil pnp
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster