/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1
    Musluman. alimleri yillardir savas icinde bu duzenin temeli. kendi dinini bilmemesinden ve egitimsiz oldugundan. kaynaklaniyor.Bu kanin bu duzensizligin durmasi icin illa peygambermi gerekiyor.

    Sen bugun bilim, sanat,felsefe, akım,fikir, ekonomi üretebiliyormusun savas bile ciksa disaridan fuzeh tufek tank savunma sistemi alacak guctesin.(NATO)

    Islami bir liderimiz yok.Cok fazla lider var bunlarda kendi icinde camaatlere bolunmus cemaat ler kendi icinde bolunmus.Ne kadar cok lider o kadar cok problem.

    Kafalari mağaralardan cikaralim. Savaslar artik ekonomik.Ve zaten savasin icindeyiz

    cografya olarak Islam dunyasi kendi dinini bilmeyen okumayan anlayamayan lidri olmayan bakin. liderler butunlestirici etkiye sahiptir.O dis gucler iste bunu engelliyorlar liderler yaratiyorlar yada liderleri engelliyorlar.

    egitimde bilimde sanatta geri kalmis hep kendi icine kapanmis belli örumcek zihniyetlilerin catisi altindadir yillardir ve ne toplum olarak nede bireysel katki sifirdir kendini öldurur,can alir bomba patlatir. Yani programlanmis robot gibi hepsi. Dedimya bu dis gucler liderler yaratir buna musait bir din islam cunku buna musade edenler biziz.biz bilsek okusak. anlasak abuk subuk islam adi altinda terorde yaplmayacak zaten.

    Kuran da "musluman olmayan kafirdir ve cezasi Allah yolunda ölumdur ayni sekilde bu kafirin bacisi mali mulki varsa senindir" anlamina gelen ayetler var simdi hatirlayamadim numarasini vs yanlis olmasin. bilen.arkadaslar paylasirsa iyi olur.(IŞID)(EL-KAIDE)(ETA)bunlar en bilinenleri gogila bi yazin bakin
    "Islami teror orgutleri diye" ve arastirin iste.

    Neyse iste birileri geliyor isid diye bisey kuruyor ellerine veriyor kelesi. Amac bolgeyi istikrarsizlastirmak islami dunyaya dusman etmek kotu tanitmak bu arada islami korku imp. yaratmak Kaos yaratmak ve kendi menfaatince duzen saglamak.
    Kaostan duzen. Buyuk Orta Dogu Projesi yani Bop. esbaskanlarindan biride bizim basimizda sagolsun dini cok guzel kullanarak insanlari aldatti bugunlere geldik.Ama suclu dis gucler.

    Bizim gunah kecisi arayacagimiza kendimize gelmemiz lazim. Bizim dini lider e ihtiyacimiz var bakin liderler demiyorum lider.Ama bu cok zor cunku. mezhepler var. Ozaman kardesim liderler olacak ama musluman ici kan duracak.

    Musluman elinden silahi birakip ne zaman kalem alirsa dunyayi feth ederiz. Bilimde,ekonomide kalkiniriz onlar bize bagimli hale gelir. Bunun inancla ilgisi yok bunun kişiyle alakasi yok akilla fikirle olacak. Gelecegi gormek istiyorsak gecmisimize bakmamiz yeterli.

    Biz kandiriliyoruz. bizim okumamiz lazim.
    Batinin silahiyla onlari vuracaz o.larin teknolojisini kullanip teknoloji uretecegiz
    Onlarin egitim sistemini kullanip her anlamda basarili toplum yaratacagiz.

    Kandiriliyoruz, aldatiliyoruz,cocuklarimiz,
    canlarimiz ölüyor, eziliyoruz,bolunuyoruz.

    Artik yeter. Suclu dis gucler degil. Onlarin kendine gore planlari var. suclu hatalari gormezden gelip koru korune Allah diyen herkese inanan bizlerde.Bu kaosu biz yarattik kaostan galip gelmeyide basarabiliriz.Biz avrupayi bilimimizle, felsefemizle,sanatimizla feth edebiliriz. Zaten bunu yapmayalim diye senin benim bilgisizligimizden faydalaniyorlar. Bizleri kucuk gruplara bolup savastiriyorlar.

    Allah Akil vermis vicdan vermis kullanmazsan geri zekali sin ve Allahin verdigine ihanet ediyorsun demektir. Okuyun arkadaslar her anlamda okuyun ve kendiniz gelistirin kimseninde gazina gelmeyin.

    Özet:Islam adi altinda korku imparatolugu yaratildi ve toplumlar yillaryili elestirmekten arastirmaktan korktular. Bunu yapan seytanlar kendi
    duzenlerini kaybetmemek icin ayetkeri degistirdi ve onlara farkli anlamlar getirdi yine duzen degismesin insanlar sorgulamasin dusunmesin sadece biat etsin diye disariyla ilgileri kesildi kadinlar tamamen kapatildi eskiden giyilen giysiler giyilmeye devam edildi farkliliklar ortadan kaldirildi bireysellik yok edildi. Bakin Allah yuce guctur sonsuz merhametlidir. Bana gore Allahin yasalarinda kelle kesmek,kol, bacak kesmek, masum insanlari bombayla patlatmak bunlar iste o seytanlarin eseridir.Din kullanilarak bakin turkiye ne hale geldi.Bir insan sirf dindar diye basa getiriliyor. Adalet,yasam alani,hak,iş,aş, egitim biz bunlar icin siyasi lider secmeliyiz bu yuzden avrupa bizden daha gelismistir dinlerini devlet islerine karistirmiyorlar ve dini liderleri varyani papa.
    Bizde ise tam tersi(yaratilan. liderler)(bop)

    Allah yardimcimiz olsun.
    ···
   tümünü göster