/i/Soruları Alayım

  1. 26.
    +2 -1
    hemoroidli yaşlı kadın zütü gibmedim. müşterilerim (yani gibtiğim karılar) genellikle iyi bakımlı kadınlar oluyor. sen nasıl 30 liraya karı gibmiyorsan, bende 30 liralık karı gibmiyorum.
    yaşlı kadınlar zütten pek istemiyor. bir çoğunluğu yaşlılığın etkisi ile anal yoldaki g noktasının etkilerini hissetmemeye başlıyor. haliyle onlar için anal ciks zevk değil işkence oluyor.
    yaş ilerledikçe amın tadı değil, şekli bozuluyor. alınan tat 70 yaşındaki bir amdan iyi olabilir, 23 yaşındaki bir kaşardanda kötü olabilir. bu birazda zevk meselesi *
    menepoza girmiş am farkı şöyle oluyor, şimdi 18 yaşındaki kız amcığı tüysüz şeftali gibi tek yanaklı oluyor yani küçük yanaklar belirginleşmemiş oluyor.. yaş ilerledikçe küçük am yanakları dışarı çıkıyor ve birazda olsa görüntü bozuluyor..
    ···
    1. 1.
      0
      teşekkürler jigolo
      ···
    2. 2.
      0
      beyler acıklık getirim olay su amın yapısı gerı esnektir genc kızlarınki tabi dik ve sıkıdır yalanstıkca kaslar arasındaki hucreler olur bosluklar olusur buda sarkmalara nedern olur simdi karı dıbını incelersek en dısta labia major( büyük dudak ) sonra onun ıcınde işte labia minor(kucuk dudak) var bu yasla birlikte kucuk dudaklar dısa yanasır. ha sunu söylimmm kimse demesin doguran kadının dıbına degısıklık olmaz olur yanı hele bide normal dogum yaptıysa işte ondan sonra eski sex hayatı randımanını alamassınız.o yüzden am a doyun öyle cocuk yapın lan sonra gözünüz dısarda cok olur buda evlılıgınızı olumsuz etkiler.tat konusuna gelince zaten yaslı am olarak dusundugunuzde mideniz bulanmaya basladı burusukluk ve sarpmalar testeronunuzu düsürür nitekim 18-30 yas arası bi karıda sex isteginiz tavan seviyesindedir(kızın gecerlı olması kosulu) .
      Am olayına gelince çeşitli amlar var yani genc kızlardada bu amlar mevcut bizzat kendim gördüm cogunu

      (bkz: ) http://www.incisozluk.com.tr/e/160146629/
      ···
   tümünü göster