/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Bundan 4 sene öncesi felan okul bitti yaz tatilinde dayımın süpermarketine çalışmaya(binevi yardım etmek) gittim. Gavat dayım beni hep manava koyardı ağır kasaları taşıttırdı ben de haliyle zorlanırdım amk zütüm çıkardı.

    Bi de mahallenin muallaksi var bi tane dıbına kodumun çingeni gidip gelip bana gülerdi am hoşafı.

    Bir gün işemeye içeri gittim lan dedim bi yazhaneye giriyim bakıyım neler oluyo diye . Avradını gibim içeri girer girmez önüme 102 ekranda güvenlik kameraları var. Bi baktım bu bana gülen pekekent marketten bişeler yürütüyo . Aha dedim gel buraya yarra yedin .

    Hemen gittim dayımı çağırdım hırsızlık yapıyor diye . Bunu alıp depoya zütürdük bi yere bağladık muallak akıllansın korksun diye . Dayım bunun başında dur bi yere kaçmasın dedi. Aha dedim gibtim belanı. Bebeyi depoda iyi bi dövdüm amk itinayla yüzüne vurmadan bi yerini kanatmadan.

    Bi 15-20 dakka sonra polis geldi "alın bunu polis abi bi de yaptığını inkar ediyor siz gelince de ağlamaya başladı" dedim. Poliste göbekli dayının biri amk cennet mahallesi gibi artık çingenlerle uğraşmaktan bıkmış bastı bu am çullamasına tokadı. Ben de böylece bebeyi hem dövdüm hem de polise verdim.

    Bu da böyle bi anımdır binler
    ···
   tümünü göster