/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +7
    Yabancılık ve imkansızlık.

    Çaresizliğim adeta paçalarımdan akıyordu konuşabileceğim birkaç kişi vardı bunlardan birisi dandik Mehmet ve daha sonra tanıdığım türk bir girişimci olan hasandı Mehmet ile şansım olmadığını biliyordum cahil bir adamdı sonuçta onu suçlayamazdım eline koz geçince insanları meleten bir kişiliği vardı. Aslen iyi bir insandı ama koz vermicektin zütün eline.

    Şansımı hasanla denemek istedim ve konyu hasana açtım hasan 10 yıldır rusyada yaşıyordu akıcı bir Rusçası berbat bir aksanı vardı ama işimi fazlası ile görebilirdi.
    Hasanla samimi oluyor bol bol sigara çay ısmarlıyordum abi akşamları dışarı çıkarsan haberim olsun beraber takılırız filan diyordum ma buda züt çıktı onun sevgiliside vardı ben bu yaşlıları anlamıyordum bir am bulup üstüne yatmışlar kalkmıyorlar başka amların peşinden koşmuyorlardı.
    Yazın insanlar aşık olmak tutuğunu gibmek isterdi bende istiyordum ama imkansızlıktan yapamıyordum ve yakın bir tarihtede yapamayacak gibi duruyordum.

    Artık gibimin derisi soyulmaya kafası yara olmaya başlamıştı normalde 2. Günde bir paket sigara içerdim ama bu stres yüzünden günde 2 paket sigara içer olmuştum fabrikadaki kizlar adımı bilmedikleri için sigara içen çocuk olarak adlandırılıyordum.
    Yaban ellerde amın harman olduğu memelekette amsızlıktan ölüyordum.
    1,5 aydır binlerce amlının yanında çalışıp elimi bile sürememiştim fabrikaya yedek parça taşıya bir türk tırı yanaştı ve içerisinden mehmetten geri kalmayacak kadar çirkin bir adam indi .
    içimden hoş geldin tipini gibtiğim diye geçirdim sende buralarda yaban ellerde amsız kalda göreyim gününü diye içimden geçiriyordumki adam seslendi hey lena idi suda . (lena gel buraya) lan noluyor amk dedim her halde evcil bir hayvanı filan vardır diye düşünürken lena gözüktü 190 boy yuvarlak kalça dik göğüsler ananı gibim bıyık bırakıp kafamı kazıtacam bu ne lan ne kadar tipsiz adam varsa am gibiyor ben buralarda sürünüyorum giberim adaletini ben eve dönecem kafaya koymuştum rusya bitmişti benim için olmuyordu zorlamanın bir anlamı yoktu
    ···
   tümünü göster