/i/Devlet

  1. 1.
    +9 -1
    Beyler dexer strateji değiştiriyor. Ağrıdaki olay bunun en büyük örneği. Tayyibi sever miyim sevmem ama çözüm süreci gibik pkk lıların ellerini güçlendirsede bizimde elimiz güçlendi artık. Türkiye çözüm süreci için her türlü tavizi verdi ama artık işler değişiyor. gibik Pkk lılar yılllardır dövlöt bize bahmıyııı diye ağlıya ağlıya avrupadan ve dünyadan bir çok destek gördü tipini gibtiğimin mandelası bile bunlara ağız yaptı. Ağrı olayı, tsk nın emir yetkisinin arttırılması ve iç güvenlik paketi devletin artık bazı riskleri gördüğünü ve önlem aldığının en büyük göstergesi. Eğer bu hadden sonra pkk lılar yine silah kullanmaya başlarsa avrupanın ve dünyanın önünde (gerçek görünümüne) vahşi beyinsiz huur çocuklarına dönecek. Devlet strateji değiştiriyor TRT deki milli duygulara hitap eden projeler bunu gösteriyor(Diriliş, Milat ve yapım aşamasında olan projeler). Doğuda hareketlilik var gizliden gizliye bazı projeler yürütülüyormuş. Be dıbına kodum sen bunu nerden biliyorsun diyeceksiniz ama devlet bunu bizzat duyuruyor. Eğer HDP meclise giremesse kendi parlementolarını kuracaklarını söylüyor. işte bu bardağı taşıran son damla olacak. Hdp artık pkk nın yanında gözükemez. cumhurbaşkanlığı seçimlerinde demirtaş bu yolu bizzat kendi tıkadı. Eğer HDP meclise girerse dexer pazarlık yapmak istemiyecek gibik orosp çocuklarını büyük ihtimalle hapise yolluyacak. HERŞEY AMA HERŞEY 7 HAZiRANDAN SONRA DEĞiŞECEK AHADA BURAYA YAZIYORUM.
    ···
    1. 1.
      0
      Hadi bakayım hep beraber görelim neler olucak, konuşmaya değil de icraata bakalım artık
      ···
      1. 1.
        +1
        Hacı biz böyle çok entry okuduk inşallah amk kürtleri giderse görürüz
        ···
      2. 2.
        +1
        ulan gibtir amk çocugu apoyu adam yerine koyup her hafta mektuplarını okutan bu devlet değilmi pkk ile mücadele eden komutanları içerip alıp kck soruşturmasından suçlu pkk lıları serbest bırakın kim bu hükümet zaten pkk'nın ta kendisi akp pkk'dan daha tehlikelidir ülkenin haline bak heryeri gibtiler siz halen yok dexer teröri bitirecek bitirmek üzere tam bitti bitecek yalanlarına inanın dıbına kodugumun salakları adamlar dagdan indirildi şehirlere yerleştirdi sen barış naraları atarken o adamlar silahları ile iç savaşın cıkmasını bekliyor bu hükümete oy veren herkes en agırından pkk'lıdır.
        ···
      3. 3.
        +1
        kardeşim bizde zaten bundan bahsediyoruz arkadaş burda akp'nin aklı başına gelmiş olabilir diyor ve bizimde elimizden birşey gelmiyor sonuna kadar haklısın, hepsinin amk
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster