/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -2
    evet başlığa gelen hümanistler ve diğer kardeşlerim, şimdi size savaşsız bir dünya olamayacağını açıklamaya çalışacağım.

    neden olmasın ?
    çünkü tüm bilimsel çalışmalar diğer ülkelerin önüne geçip savaşlarda haritadan silip kendi ülke, millet ve ırk varlığını sürdürmek içindir.bir bilimsel buluş yada icat olduğu zaman bunu ilk önce ordu kullanır, klişe olsada söyleyeyim herkes bilir ki türkiye şuan da 10 yıl önce keşfedilen silahları yeni model olarak alıyor. ordu kullanır sonra dünyaya yayılır. aynı şeyi samsung, apple gibi markalar üzerindede olduğunu kişisel olarak düşünmekteyim.

    en basitinden, dillerinden barışı ekgib etmeyen ülkelere bir bakalım, hepsinin teknolojisi dünyada örnek gösterilecek seviyededir.o çok sevdiğiniz ruslar teknolojiye sizce önem vermiyor mu ?

    peki neden barışçılar?
    mantıklı düşünün yükselmek istiyorsanız kimsenin yanınızda olmaması gerek, ülkeler arası gelişmelerde bencil olmak zorundasınız. gavatlaşan ,insan hakları, kadın-erkek eşitliğinden başka bir gibimle uğraşmayan bir ülke savaşta ne yapabilir ?

    şimdi söyleyin savaşsız gelişen bir medeniyet olabilir mi ?

    not:resim komünist, hümanist arkadaşların gaza gelip başlığa gelmesi, bilgilenmesi içindir.
    ···
   tümünü göster