/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 126.
    +54 -5
    Kış günü amk nereye gidecektik dedim, banane lan yaram gibtir git dedi, anamıda aldım evden çıktık beyler hilal huursu babamla kalmıştı, onu gibsemiydim? diye düşündüm, ama kız kardeşimdi, yapamazdım, lakin çok zoruma gitmişti bu yaptığı..
    bizimle gelmesi lazımdı o oçu orada tek bırakmamız lazım kıymetimizi bilmesi gerekirdi..

    Beyler gidecek yer düşünürken "Nevzat" Hocam geldi aklıma, gitsemiydim ki kabul edermiydi? bizi anam ile beni..

    daha sonra sağ da solda dedi kodu çıkmasın diye gitmedim beyler, babamın küçük kardeşi rıfat amcamın kapısını çaldım lakin o bin de evde yoktu, rıfat amcam pekekentin tekiydi beyler, sonradan düşündüm de bu huur çocuklarının sülalesi böyleydi..

    annem dedi gel babam gile gidek diye anne sus ölmüş ebemin dişlerini gibtirme bana ben o dedem denen binin yanına gitmem dedim.. Annem de peki oğlum dedi, ve o soguk da o dipi de "köyde yaşayan binler bilir dipiyi " büyük amcam olan remzi amcamın kapısını çaldım, bu oç almıştı bizi içerisi iyi birisiydi, küçükken baba demişliğim çoktu bu adama..
    birden kafam da sorular birleşiyordu beyler..
    Remzi amcama baba diyordum küçükken " babam bana bin diyordu" anneme bunu soracaktım, lakin fırsat olmadı, çünkü remzi denen oç bügün misafirliğe gideceğiz bugün kabul edemeyiz dediler...

    Sizin ben dıbına koyim oç bir de baba dedim lan sana dedim.. o da bana mı sordun yaram, baba derken dedi.. "adam haklıydı beyler"..ona sormadım.. ama içimdeki ekgib olan baba sevgisi dışarı yansıyordu o zamanlar..
    ···
   tümünü göster