/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +50 -3
    Trolleyen binler bu hikaye bittikten sonra, gibertmeye başlayacam bekleyin..

    Neyse babam denen oç bir akşam eve geldim hilale piskevüt verdi, ve sıraya bende geçtim bir bana baktı bir elindeki poşete baktı, elini poşetin içine soktu heyecanlanmıştım, yoksa bana da mı almıştı ?
    poşetten elini çıkardı nah işareti yaparak sana da bu kaldı bin dedi, ananı gibiyim senin baba diyemedim rahmetli babaannemin bende emeği çok olduğu için, baba senin zütünü gibsin zenciler diye bildim, yok madem almadın niye hakaret ediyorsun oç..

    beyler babam a artık ihtiyacım yoktu diye bilirim artık kendi paramı kazanıyordum, bir gün yine bu oç sarhoş gelmiş , ve annemi dövmüştü, beynimden vurulmuşa döndüm, sen nasıl döverdin oç deyip dürttüm bunu, bu baktı benim ne diyon lan bin dedi..

    baba yeter artık dedim yıllardır ne çektiğimiz senden dedim, ne çekiyorsunuz lan binler dedi, osbir mi çekiyorsunuz lan yoksa cenabet pekekentler dedi, baba artık ya sen git yada biz gidelim dedim, bir an çıktı ağzımdan bana orada bir aduket çekti beyler ananı gibim, beynim de filler gibişmeye başladı, annem önüme geçti, anneme de vurdu ona vurduğunu görünce, sen kime vuruyorsun oç gibtir git derhal buradan dedim, sen kimi kovuyorsun bin dedi...
    "Bu adam niye sürekli bin diyordu bana ".. düşünmem lazımdı bunu..
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      up up up up
      ···
   tümünü göster