/i/Tespit

  1. 1.
    +76 -45
    ulan bütün sözlüklerde herkes sanki aynı tip. öncelikle hepinizin dıbına koyayım diyerek nedir bu tipin özellikleri sayayım.

    -illa bunları giben bi kız olmuştur hayatlarında. her sözlükte hayatımı giben kız, hayatımın dıbına koyan kız edebiyatı yaparlar her yerde. kardeşim senin eziklenip gibilip bi kenara atılmanın tantanasını biz niye çekiyoruz ?

    -istisnasız hepsinin pgibolojik bir rahatsızlığı bulunur. ya hafif şizofreni eğilimi -bunu çok matah bişeymiş gibi anlatırlar bi de-, sosyopatlık, antisosyallik,asosyallik.. alttan alta şu mesajı veriyolar: "çok gördüm geçirdim hayat amıma koydu ben de böyle oldum, zekiyim aslında ama çılgın bi dahiyim" mesaj kaygısı var.

    -illa bir hap kullanırlar özellikle favorileri antidepresanlar. tüm ilaçların adını ezbere bilir bu ipneler. ecza sektörü bu afili huur çocukları sayesinde kalkındı desem abartmam.

    -sigara ve alkole düşkün bi de bunlar. yaptıklarıyla övünmeleri ayrı, bi de bunun üstünden ciddi ciddi muhabbet bile çevirirler. favori sigaraları camel, favori alkolleri bomonti veya jack daniels. bundan 10-20 sene sonra hepsi köpek gibi öksürcek sokaklarda, yataklara düşücekler amk çocukları ahahahaa

    -sürekli bir antispor karşıtlıkları vardır. nerde body fitnnes yüzme taks gibi sporla ilgilenen genç kardeşlerimizi görünce bi rahatsız olur bunlar her başlık altında sporcuları küçük düşürmeye çalışmalar, yok taşakları şöyle, yok boy kısaltıyomuş bilmem ne tırı vırı. kısaca demek istiyor ki ben kendi kendimi gibtim bari benimle birlikte başkaları da gibilsin! böyle kaprisli huur çocuklarıdır bunlar.

    -sürekli alt. rock dinlerler ortamlarda. yok nirvana şöyle yapmış, oasis böyle bi albüm çıkarmış hastasıyız falan. eve geldiklerinde azer bülbül, müslüm gürses dinlemediğinizi bilmiyoruz sanki amklarım.

    -istisnasız %80 i sözde komünist sosyalist, özgürlükçü,hümanist, insan hakları falan filan gevelerler. yani diyolar ki "biz çok okuyos araştırıyos en doğrusu bu". tamam bunlar güzel şeyler ama senin düşünmediğini düşünmeyenleri aşağılaman kaprislenmen, içindeki ezikliği bastırma çaban nedir ?

    özetle hepiniz ciğeri beş para etmez huur çocuklarısınız. bu tiplemenizi de gibeyim, hayata bakış açınızı da ayrı bi gibeyim. özenti muallakler.
    ···
   tümünü göster