/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +3 -1
    her şeyi maddesel ortama indirgeyen mal, her şey senin yaşadığın ütopyada mı varolmak zorunda? bir metreye neden bir metre denmiş? ataların öyle kabul ettiği için, tanrı maddesel ortamdan bağımızdır, madde yoksa zaman da yoktur; ama enerji bu ikisinin olmadığı ortamda hep vardır
    ···
    1. 1.
      +3
      Zaten hiçbi şekilde madde-uzay sistemlerini veya uzay-zaman bağıntısını anlayamacak kadar sığ düşündükleri için tanrı inancıyla ilgili herşeyi de kendi bulundukları uzay-zaman diliminde maddeye indirgeyerek düşünüyo bunlar.Bi bitmediler amk
      ···
    2. 2.
      -2
      Ya işte maddesel ortamdan bağımsız bimemne.. Daha ne olduğunu bilmediğiniz, kendinizin bile bilmediği saçmalıkları, sırf dedelerinizden, nenelerinizden, cami de vaaz veren imamdan duydunuz diye millete kakalıyorsunuz.

      Sonra da vay bize cahil diyorlar bilmemne.. Oğlum cahil olmayan adam, daha kendisinin bile ne konuştuğunu bilmediği bir şeyi hayatının merkezine oturtur mu?

      Din = Akıl zafiyetidir..

      Bu akıl zafiyeti insanlar evrimleştikçe (Evrim süreci sürekli devam ediyor) ve daha yüksek IQ lara sahip oldukça yok olmaya yüz tutacak..

      Bu binlerce yıl sonra hatta onbinlerce yıl sonra bile gerçekleşebilir..

      Ama evrimle yükselecek olan insan zekası Allah'ı (Ve diğer tanrıları) yenecektir..

      Bunu yenmenin tek yolu zekadır!
      ···
   tümünü göster