/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +13 -1
    arkadaşlar 3.5-4 senedir bu sporun içindeyim ve her sene 4-5 ay ara verebiliyorum arkadaşlar bu spor gerçekten insanı bitiren bir spor onca didinin edin 2 ay bırakın toplamanız 2 ay sürüyor zaten 2. 3.seneden sonra gelişmek hayal oluyor. Onu geçtim pgibolojik etkileride berbat tamam fit oluyorsunuz sahilde dikkat çekiyorsunuz giydiğiniz kıyafet cuk üstünüze oturuyor ama boş ciddiye ciddi bir bağımlılık derecesinde bu spor sizi esir alıyor yıllardır kurtulamadım bu illetten dalga geçmiyorum. Bakın bu sporda 5 faktör vardır.
    Genetik, Beslenme, Uyku, Suplement, Antrenman.

    En iyi antrenmanı yapın genetiğiniz kötüyse gelişmeniz çok yavaş olacak. En iyi beslenmeyi yapın en iyi uykuyu uyuyun yine genetiğiniz kötüyse gelişiminiz yavaş olacak bu sporda genetik faktörde çok önemli sizden çok daha kötü beslensede yanınızda baklavalarıyla gezecek elemanlar olacak veya deli gibi göğüs büyütmek için uğraşacaksınız sizden göğsü büyük elemanlardan ağır basacaksınız ama göğsünüz büyümeyecek anlayacağınız bu spor sizi yıpratacak.

    Herkes birbirini eleştirir bu sporda bana adam geliyor diyor ki ben 3 senede senden çok daha iyi vücut yapardım kimi cidden haklı ama kimisi ise 3 sene değil bu sporu 3 ay yapamayacak züteleklerden ibaret. Ve arkadaşlar şunuda bilin şu spora kimse eşit başlamıyor sizin 2 yılda yapacağınız vücudu 6 ayda yapabilecek elemanlarda çıkıyor karşınıza veya 6 ayda o iyi vücudu yapabilecek eleman olabilirsiniz şansınız varsa ama size demek istediğim şu merak sardıysanız bu spora yıpranacaksınız belki ilk 1 sene 2 sene benim şuan dediklerimi saçma bulacaksınız ama 1 sene boyunca süper beslenip sert idman yaptığınız halde kollarınız topu topu 1 cm aldığınız kas kilosu 1-2 kg olmaya başladı zaman diyeceksiniz ki yeter artık ama yinede bırakamayacaksınız sporu bırakacaksınız 3-5 ay sonra çevrenizdekilerden etkileneceksiniz size diyecekler çökmüşsün vb. şeyler o yüzden göbeğinizle veya çırpı gibi kollarınızla mutlu olun beyler.

    Haa bu arada emin olun karı kız vücuda ciddiye ciddi çok fazla önem vermiyor dışta baksalar ya işte kalıplı çocuk derler spor yapıyor demezler yapacağınız kaslardan kadınlardan çok erkekler ilgilenecek. Kanka nasıl yaptın soruları falandır filandır ne yiyorsun falanlar
    ···
   tümünü göster