/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +6
    Zahmet etme

    Paranormal Blog
    25 Ekim 2013 Cuma

    Demon Çağırma Anısı 1

    Deney bir medyum iki operatör tarafından yapıldı. isimlerini paylaşmayan bu kişilerden tüm anlatım boyunca birinci operatör, ikinci operatör ve medyum şeklinde bahsedilecektir. operatörlerden birincisi ilk ritüelde sadece izleyici olarak yer aldı ve kayıt tuttu. Deneyi yapanlar farklı odalarda birbirlerinden habersiz yaşadıkları tecrübeleri birinci operatöre anlattı. deneye başlamadan önce gerekli hazırlıklar yapıldı. Kelimeler üzerinde özenle çalışıldı ve tüm ritüel ezberlendi.

    Tüm deneylerden önce temizlenme ayini yapıldıktan sonra kıyafetler giyildi. Kıyafet seçimi beyaz renkli olmakla beraber crowley’in(karakarga kitabının yazarı) düzenlemesine uyulmadı. Beyaz keten kumaştan yapılmış iki parçadan oluşan rahat ve geniş bir kıyafet tüm deneylerde kullanıldı. Tüm deneyler şehirden uzak bir kasabada tek katlı bir evde yapıldı. Deneylerin yapıldığı evin en yakın eve uzaklığı yaklaşık 100 metre. Evin tüm odalarında, deneylere başlamadan önce defetme, pentegram, hexagram ve the star ruby ayinleri yapıldı.

    Tüm deneyler evin en geniş odasında yapıldı. pencereler siyah perde ve kör ayna ile kapatıldı. Her deneyden sonra bir gün beklenip sonraki deneye geçildi. ilk deney günü ayın ilk hilal şeklinde yapıldı. Ayın büyüyen evresi seçildi. birinci denemede belirtilen şekilde yarım saat süresince x ritüeli tekrarlandı. Sonrasında meditasyon yapıldı ancak fiziksel veya ruhsal bir gelişme kaydedilmedi. ikinci dene. menin sonunda meditasyon anında ruhsal bir rahatlama yaşandı. Sekizinci denemeye kadar buna benzer sonuçlar elde edildi. On altı gün boyunca deneyi gerçekleştirenler hayvansal gıda yemediler. Bilinçte zayıflama olmaması için tahıl ürünleri, soya fasülyesi ve sebze yemekleri yediler. Ayrıca tüm yemeklerde oldukça fazla zeytinyağı kullandılar ve maden suyu ve normal su tükettiler.

    Sekizinci denemede meditasyon anında astral seyahate benzer vizyonlar, deneyi uygulayan üç kişi tarafından görüldü. Bu vizyonlar şu şekilde gerçekleşti; ilk olarak parlak bir ışık gördüler daha sonra bedenlerinin bu ışıkla beraber aşağı doğru çekildiğini hissettiler, ancak ışık azalana kadar bu ışıktan başka hiç bir şey görülmüyordu. Işığın azalmasından sonra benzer şekilde varlıkların olduğu bir yere tepeden baktılar. Varlıklar onları görmüyordu. sanki varlıkların bulunduğu gezegende ruh gibi dolaşıyorlardı ancak istedikleri yöne gidemiyor veya istedikleri yöne bakamıyorlardı. Sanki bir pilot tarafından sürülen uçakta gibiydiler, bakacakları şeylere ve gidecekleri yerlere bu pilot karar veriyordu. ama elbette görünürde bir pilot falanda yoktu.

    iki uygulayıcıda benzer şekilde aynı vizyonları görmüşlerdi. Dokuzuncu deneyde ikinci operatör kayıt tutma ve izleyici olma görevini aldı. Birinci operatör ritüeli uygulama görevine geçti. Birinci operatörün ilk iki denemesinde benzer sonuçlar elde edemediği halde medyum bu deneylerde de astral seyahate benzer vizyonları gördü. On ikinci denemede yani birinci operatörün dördüncü denemesinde astral seyahate benzeyen vizyonları birinci operatörde gördü. Birinci operatörün daha erken başarmasının nedenini odada biriken enerjiye ve tüm deneylerde orada bulunmasına bağladılar. Bu ritüeli toplam 16 gün boyunca 16 defa gerçekleştirdiler.

    Çağırmak için gamori veya gremory olarak bilinen iblisi (demonu) seçtiler. Ayın küçülen zamana denk gelmesinden dolayı x ritüelini tamamladıktan sonra 17 gün beklediler. Ayın yaşının 4. gününde ve venüsün gününde, gece gamoriyi çağırmak için hazırlıklarına başladılar. Hazırlıklarında her bir kişi için bir sigil ve lamen ve bunlara ek fazladan iki mühür daha hazırlandı. Bunların yaklaşık maliyeti 300 dolar. terazi burcundan bir demon olmasından dolayı sandal ağacı, yasemin, hindistan cevizi yaprağı, misk otu, gül, lignum aloes v.b maddelerin karışımından tütsü yaptılar. Bunların maliyeti yaklaşık olarak 120 dolar. Kuşak sadece medyum için hazırlandı. 3 cm genişliğinde 7,5 metre uzunluğundaki kuşağın maliyeti aşağı yukarı 12000 dolar. Herbir kişi için maji yüzüğü, maji kılıcı, hazel wind, maji asası, diğer gereken mühür ve lamenler hazırlandı. Yaklaşık maliyeti 400 dolar. renkler ve diğer gerekenlerin maliyeti 200 dolar kadar tuttu. Yaklaşık maliyet, kendi emekleri, işçilikleri ve tüm deneyler boyunca kaybettikleri zaman sayılmazsa yaklaşık olarak 13000 dolardan fazla tuttu.

    Alıntıdır arkadaşlar , uzun olduğu için böldüm kalan kısmı yarın paylaşacağım.
    Ydiv Yazıyor zaman: 10/25/2013
    Paylaş

    Hiç yorum yok:
    Yorum Gönder
    Yorum Gönder


    Ana Sayfa
    Web sürümünü görüntüle
    Hakkımda

    Ydiv Yazıyor

    Profilimin tamdıbını görüntüle
    Powered by Blogger.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster