/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4
    tam anlamıyla ateist misin agnostik misin? ateizme seni iten neydi tam olarak panpa görmüyorum yeaaa tarzında konuşmayacağını umuyorum
    ···
    1. 1.
      +9 -5
      Tam anlamıyla bir ateistim. Ateizme beni iten ise aslında şu sözde müslümanlardı. ilk başta nenem olmak üzere kimse kuranı okumak değil ona dokunmama bile kızıyorlardı. Bende 13 yaşımda filan Kuranı gizlice okumaya başladım (tefsir ve mealini) sonrada içindeki çelişkileri ve saçmalıkları (yanlış anlama bana göre) gördüm daha doğrusu çevremdeki herkesin aksine sorguladım ve şuan ateistim. Ayrıca incilide okudum bi Tevrat kaldı.
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa peki hangi ayetlerde çelişki buldun ve hangi tefsir kitabını okudun. Yoksa tefsir diye okuduğun meal miydi? Bunu sormamın sebebi bir çok insan tefsir diye meal okuyor ve onu tefsir diye biliyor ve tefsir kitapları cilt cilt olur her ayetin üzerinde ayrı ayrı durup kimisine sayfalarca açıklama yapar.
        ···
    2. 2.
      0
      panpa neden okumana izin vermiyorlardı?
      ···
    3. 3.
      +3
      Bilirsin eskileri birşeyleri abartıp yüceltmeye bayılırlar dokunma çarpılırsın filan putperestleri kötüleyip kendi kitaplarını putlaştırırlar işte.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster