/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    lise 3 demiyim neyim tam hatırlamıyorum. Bizim lise analdolu ama gibim sonik bi okul. Süper liselerin falan anadoluya çevrildiği dönem.

    Okulda taş gibi garı sayısı çok fazla. Zaten sonrasında bizim okulun adı çıkmıştı. Bu kaşarkar okulu gönüllü haraca bağlamıştı amk. Hergün birisi gelip. Ten çorabım yırtıldı bana para verin. Kontürüm bitti bana para verin. Akşam sevgilimle gibişecez prezervatif parası verin amk gang bang mi yapıyon bi paket bir günde nasıl bitiyor. Aybaşım geldi pad alacam falan filan. Dediğim gibi bide gönüllü istersen veriyorsun istemezsen vermiyorsun. 10 kurışa bile razılardı. Bizde abazayız ya bizede verirmi umuduyla olumsuz olarak geri çevirmiyoruz.

    Neyse anıma gelelim. sınıfta bi kız var benimle aynı gün doğmuş. Sınıfın cefakar kızkarı para topluyor. Ecenin doğum günü pasta falan alacaz bi de hediye alacaz para ver. Kızın haberi olmadan bütün sınıftan hatırı sayılır para topladılar bende verdim. neyse bi pasta gelecek bi arkadaşa benim de doğum günüm triplerine giriyorum. bu arada para toplayan kızlardan biri bunu duydu utandı sonra gitti. Telefonla birini aradı neyse pastalar geldi kıza süpriz yapacaz. Ben hala gündemde yokum amk. iki pasta almışlar kız sınıftayken mumları yakıp iyiki doğdun diye çemkirerek sınıfa girdiler.

    Pasyanın üstünde kızın adı yazıyor neyse beni duyan diğer kız ya bu gün civil'in de doğum günüymüş falan dedi bizde çıktık utana sıkıla kız mumlara üfledi seviniyor eğleniyor ben bi köşede ağlıyacam amk.

    Sonuç olarak kıza güzel bi tshirt almışlar bana da axe'ın bi parfümü. O günden sonra doğum günü oldumu ağlamak isterim amk.

    Bu da böyle anımdır. Sağlıcakla kalın. Doğum günlerini de gibtir edin amk
    ···
   tümünü göster