/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15 -4
    Türkün en büyük görevi Türklüğe hizmettir. Atalarımızın misyonunu devam ettirmeli ve acunu Türk egemenliği altına almalıyız. Bunun için en başta çok ama çok çalışmamız gereklidir. Üstün Türk ırkı düşüncesini beyinlerine kazıdığımız nesiller yetişmelidir. Bizlere çiçek resmi çizecek çocuklar değil, nükleer bomba şeması çizecek çocuklar gereklidir. Gençlerimizi bu doğrultuda yetiştirelim. Atalarımızın yaptıklarını anlatalım. Türk gençliği örümcek adamın hikayeleri ile değil, Atalarımızın yaptığı melunluklarla büyümelidir.
    Üstün Türk Irkı acuna ve Tanrı izin verirse başka gezegenlere hatta galaksilere hükmetmek için yaratılmıştır!

    Birleşik Devletler bir savaşı kazanmak için ne gerekiyorsa yapar. Dünyanın anasını gibmekten asla ödün vermez. Önüne çıkan herşeyi yok etmeyi bir ibadet olarak görmektedirler. Yani diyorlar ki, "BiZ KAZANMALIYIZ".
    Adamlar kazanmak için dünyanın en ölümcül silahlarını geliştiriyor. Çekinmeden Nükleer saldırılar dahi yapıyor. Peki biz ne yapıyoruz? Hiçbir şey. Tek bildiğimiz, barış olsun, savaşlar olmasın, kardeşlik olsun... giberim sizin kardeşliğinizi yeter artık. Düşmanlarımız en Mel'un silahları yapıp ortalığın anasını giberken biz öylece bekleyecek miyiz? Bize çiçek resmi çizen çocuklar değil, ölümcül bombalar, kimyasal silahlar yapacak çocuklar gereklidir. Eğer bu çocukları yetiştirmezsek biz de birer Vietnam oluruz.
    Herkes haddini bilecek ulan! Türkçülük otağ kurup içinde Moğol kız gibmek değildir. Bizim vazifemiz Acunu Türk egeminliği altına almaktır. Bunun için çalışmalı ve en büyük emperyalist güç olmalıyız.
    ···
   tümünü göster