/i/İnanç

İnanç
  1. 226.
    +1
    @atmisucsitayla denen mala

    "ilber ortaylıdan yusuf halaçoğlundan, halil inalcıktan, nihal atsızdan vs" den örnek vermeyecekmişiz.

    Dürrük o ilber Ortay dediğin adamın bilgisi senin tüm Neo-Osmanlıcı binlerinden fazla ki kendisi Osmanlı düşmanı değildir, bilakis Şehzade Mustafa olayında Kanuni'ye hak verir.

    Sen bize bir tarihçi söyle, bir kitap, bir kaynak öner de okuyalım madem, hangi kaynakları neşrettin lan acaba merak ettim. Tarihi, Karl Marx cindir diyen Kadir Mısıroğlu'ndan öğrenip burada züt gibi konuşmayı bilirsiniz. Utanıyorum lan sizin gibi cahil cühela köylü takımıyla aynı havayı solumaya. 5-6 dil bilip birincil kaynaktan okuyan ilber Ortaylı dururken kimi okuyacaz lan dallama. Sen ilber hocayı okusan, Osmanlı düşmanı falan olmadığını zaten bilirdin.

    Git bak aynaya, işte o sıfatsız suratın, işte o saman kafanızdı Osmanlı'yı da çökerten, Padişahım çok yaşa diyip, bir kuru ekmeğe hamdolsun çeken, şükürcü, bilimden, bilgiden korkan, Arap'ın diniyle sulanmış beyinlerinizle Osmanlı'nın içine sıçtınız.

    Şimdi de, gelmiş çakma Padişahınızın verdiği iki makarna, üç kömürle, asgari ücretle, bayramda yediğiniz iki dilim etle, çakma iphonela, kendinizi buğday ambarında sanıyorsunuz. Sen Allah'a gerçekten inansan, bu aptal kibirinizi bir sorgulardın önce. Ne ayaksınız lan siz. Osmanlı'nın dönüşü bizi korkutmuş. Lan sizin her tarafınız kor ateş olsa bizi korkutmaz lan cahil köylü sürüsü.

    Şimdi kafanızda hayali "deus-ex machina" Osmanlı var. Süperdi, mükemmeldi. Bak koçum mükemmel olan şey çökmezdi, mükemmel olan şey sürerdi, bunu dahi düşünemeyecek kadar aptalsınız. Osmanlı'nın devri kapandı, çok şükür Türkiye Cumhuriyetine yerini bıraktı. Ama sizin gibi soysuz köpekler, çakma Araplar, aynı Osmanlı'ya olduğu gibi Türkiye'ye de dadandı, mesele de tam budur.

    Osmanlı Türk öldürmedi diyenler için de son okuma (bkz: celali isyanları) ve sebeplerini araştırın derim.

    Son Yazı: Ulan Murat Bardakçı ki kendisi yine Osmanlı hayranıdır, Abdülhamit rom içerdi dedi diye, böğürdünüz, adam tuttu Abdülhamit'in torununu çıkardı, adam evet içerdi rom dedi de züt gibi kaldınız. Osmanlı sizin bildiğiniz gibi değil, bilakis hanedan olsa sizin gibi köylüleri istanbul'a sokmazdılar hahahhahahah
    ···
   tümünü göster