/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +4 -3
    işte Tevrat Ve incil’de yer alan ve şeytanı bile utandıran sahneler
    işte Tevrat Ve incil’de (Kitab-ı Mukaddeste) yer alan ve şeytanı bile utandıran ahlâksız ciks ve içest ilşkiler ve ferre Sahneleri:

    Tekvin: Bab=19 sh:17 Ayet=30-38

    Haşa: Hazreti Lut’un iki kızının babalarına şarap içirip sarhoş ederek koynuna girdikleri ve hamile kaldıkları…

    Neşideler Neşidesi: Bab=8 sh:672 Ayet=1-10

    “Öz kız kardeşinin memelerini, kalçalarını ve göbeğini öven sevişme sahneleri

    II. Samuel Bab=13 sh:318 Ayet: 12-14

    “Davud Peygamberin Oğlu Abşalom’un kız kardeşi Tamarla, diğer erkek kardeşi Amno’nun sevişmeleri ve evlenmeleri…”

    Hoşea-Bab=4 sh: 858 Ayet 14

    “Sizin kızlarınıza, karılarınıza ve gelinlerinize mahsus olmak üzere: gizli fahişelik yapmalarını bağışlayıp cezalandırmayacağız.

    Tekvin= Bab: 38 sh=39 Ayet 13-19
    “Ve Yahuda, örtünmüş gelinini fahişe sandı... Onunla yattı ve gebe kaldı.
    Kethuboth Talmutu-Bab=11
    “Bir çocukla veya küçük bir kızla yahut karısıyla, makattan, arkadan temas edildiğinde, ses çıkarmazlarsa, zararı yok… Eğer bağırırlarsa ikaz edilirler...
    “Kız kardeşi ile yatıp zevk etmek, şikâyetçi olan yoksa serbesttir…
    “dul annesini tatmin etmek, evladın görevidir.”

    YEBAMOTH Talmutu: (56a-59b)

    “Yahudi bir dul (erkek ve kadın)cinsi tatmin için her yola başvurabilir. Köpeklerle temas kurabilir.”

    islamın tek kaynağı kurandır bizi kurana gore elestirin ici sapikliklarla dolu peygamberden 300 yil sonra yazilmis buhari fln ancak beyinsizlerin inanacagi kitaplar hee icinde tek tuk vardir peygamberin sozu ama geneli palavra bidat ve şirk kuranda diyo bende sizin gibi beserim basima ne gelcek bilmem hadislerde herkesi cennete dolduryo ucuyo ayi ikiye yariyo fln bunlar peygambere ifitradir seyh denen seytanlar gormus budistler suda yuruyo hristiyan kesislerde isa fln ucuyo kaciyo bizim basimiz kelmi deyip uydurmuslar ey ummet kanma bu sacmaliklara ac rabbibin sozlerini oku ey kafirler sizde donun bu sapikliktan ve kurani tevhidi anlayin sacma sapan sunni cevirilerle veya şiilerin şirklerini islam kabul edip mal mal seyler yazmayin Allahin rahmet muminlerin uzerine gazabi musriklrrin ve kalbi nefret dolmus olan kafirlerin uzerine olsun Allah her ademi isla etsin inşallah hidayete ermeniz dilegiyle selam ve sevgiyle kalin

    Bir arkadaşın ricasıyla bunuda editliyorum:

    "Ve Yakub Labana dedi: Karımı ver, çünkü günlerim doldu, ve onun yanına gireyim. Ve Laban o yerin bütün adamlarını topladı ve bir ziyafet yaptı. Ve vaki oldu ki, akşamleyin kızı Leayı alıp ona zütürdü; ve onun yanına girdi." (Tekvin, bab 29, ayet 21-23, s 28)
    ---
    "Ve Lut, Tsoardan çıkıp dağda doğurdu ve iki kızı onunla beraberdi, çünkü Tsoard'ta oturmaktan korktu; ve o, ve iki kızı bir mağarada oturdular. Ve büyük kızı küçüğüne dedi: Babamız kocamıştır ve bütün dünyanın yoluna göre yanımıza girmek için memlekette erkek yoktur; gel, babamıza şarap içirelim ve babamızdan zürriyeti yaşatmak için onunla yatarız. Ve o gece babalarına şarap içirdiler; ve büyük kız girip babası ile yattı, ve onun yatmasını ve kalkınmasını bilmedi. Ve vaki oldu ki, ertesi gün büyük kız küçüğüne dedi: işte, dün gece babamla yattım; bu gece de ona şarap içirelim, ve babamızdan zürriyet yaşatmak için, gir, onunla yat. Ve o gecede dahi babalarına şarap içirdiler, ve küçük kız kalkıp onunla yattı; ve onun yatmasını ve kalkmasını bilmedi. Lut'un iki kızı böyle babalarından gebe kaldılar." (Tekvin, bab 19, ayet 30-38, s 17):eek: (Lut kızlarıyla)
    ---

    "Ve; işte, kaynaktan sürüsünü kırmak için Timnata çıkıyor, diye Tamara bildirildi. Ve üzerinden dulluk esvabını çıkardı, peçesiyle örttü ve Timnat yolu üzerinde olan Enaim kapısında sarınıp oturdu; çünkü Şelanın büyüyüp kendisinin ona karı olarak verilmediğini gördü. Ve Yehuda onu görünce, kendisini kötü kadın sandı; çünkü yüzünü kapamıştı. Ve yolda onun yanına inip dedi: Rica ederim, gel senin yanına gireyim; çünkü onun kendi gelini olduğunu bilmedi.Ve dedi: Yanıma girmek için bana ne verirsin? Ve dedi: Sürüden bir oğlak gönderirim. Ve dedi: Onu gönderinceye kadar bir rehin verir misin? Ve dedi: Sana ne rehin vereyim?, ve dedi: Kendi mührünü ve kaytanını ve elinde olan değneğini ona verip onun yanına girdi, ve kadın ondan gebe kaldı." (Tekvin, bab 38, ayet 13-19, s 39) (yehuda gelini ile yatmış):eek:

    ---

    "Fahişelik ettiği zaman kızlarınızı, ve zina ettikleri zaman gelinlerinizi cezalandırmayacağım." (Hoşea, bab 4, ayet 14, s 858) (fahişelik yasal)

    ---
    "Keşke sen bana anamın memelerini emmiş kardeş gibi olaydın. Dışarıda seni bulunca, ben seni öperdim; beni de kınamazlardı. Küçük bir kızkardeşimiz var, ve onun daha memeleri yok, ben duvarım memelerim de kuleler gibi." (Nedişeler Neşidesi, bab 8, ayet 1-8-10, s 672)

    ---
    "iki memen sanki bir çift geyik yavrusu, zambaklar arasında otlayan, ikiz ceylan yavrusu. Kaptın gönlümü kızkardeşim, yavuklum. Gözlerinin bir bakışı ile, gerdanının tek zinciri ile gönlümü kaptın. Okşamaların ne güzel kızkardeşim, yavuklum. Şaraptan ne hoştur okşamaların. Itırının güzel kokusu da her çeşit baharattan. Ey yavuklum bal damlatır dudakların. Balla süt senin dilinin altındadır. Esvabının kokusu da sanki Libnan kokusu." (Neşideler Neşidesi, bab 4, ayet 8-11, s 669)

    ---
    "Yahudi bir dul kendisini tatmin için her türlü usullere baş vurabilir. Bir kadın sebebler göstererek bir hayvan ile hayvani münasebetleri iletirse bunda münasebetsiz bir şey yoktur. Böyle işler ve zevkleri kendisine verip de sonradan evlenmeyi düşünen bir kadını bir baş haham bile alabilir." (Yebamoth Talmutu - 56 a)(dullar ve hayvanlarla cinsel ilişki):eek:

    ---

    "Harikulade güzel bir kadın sıcaktan dolayı açık giyinmiş bir halde yeri silerken köyün maaruf köpeklerinden biri kapıda zuhur etmiş ve kadına arkadan tasallut etmiş kısa bir zaman sonra da bu kadına bir rahiple evlenmek için müsade verilmiştir." Yebamoth Talmutu, 59 b)

    ---

    "Bütün cinsi işler akşam karanlığında yahut karanlık odada yapılmalıdır. Sebebi açık havada böyle bir şey yapılırsa herkes işini gücünü bırakıp manzarayı seyre koyulurlar daha fenası o adamlar çalışacak yerde çiftleşen insanları taklide kalkışırlar." (Kethuboth Talmut)

    ---

    "O şahıs ki, daha annesi yaşlı değildir ve babası ölmüştür ve annesi yabancı erkeklerin koynuna girmek istemez ve kendi oğlu ile yatmak ister ve keza oğlu da annesiyle yatmak isterse böyle bir vaziyette eğer bu işler zor kullanılmadan yapılırsa bize düşen bir vazife yoktur. Ta ki oğul evlenme yaşına gelip de başka bir kızla evlenmek isterse ve annesi buna mani olmak isterse oğul hem kendi karısının cinsi arzularını hem de annesinin arzularını tatmin etmeli ta ki valdesi başka bir erkek buluncaya kadar." (Kethuboth Talmut) (Anneyle cinsel ilişki):eek:

    ---

    "Bir yahudi kızının bekareti iki yüz akçe (zuz) değerindedir. Bu pazarlık edilerek peşin de ödenebilir. Bir çocukla küçük bir kızla yahut karısı ile makat (arkadan) yerinden temas edilen kimse bağırır ise ve bunu etraftan işitirlerse bu işi yapan şahsa bu çocukla yahut kızla bu işi yapmaması söylenir. Eğer kadın zevcesi ise bir müddet için bu şekilde hareket etmemesi bu işi yapan şahsa bildirilir." (Kethuboth Talmut- bab 11)

    ---

    "O adam ki, kız kardeşi ile beraber yatıp kendilerini cinsi zevklere bırakırlar ve kız kardeşi bundan şikayet etmez bunda bir günah ve kabahat yoktur. Fakat hemşiresi şikayette bulunursa bu işi tekrarlamaması adama tebliğ edilir. (Kethuboth Talmut)

    Hani kuranda tek ayet bakmayın akışına bakın diyorum ya sizde gelip sen neden tevrat incil ayet veriyosun diyosunuz hadi bu sözleri metin akışıyla düzeltecek olan varsa hodri meydan neyini düzelticen gitmişsin cihad ayeti atmışsın gerizekalı herif o ayetler bir gruba yönelik yani bir zalim tanımı oluşturulmuş o kötü insanlarla savaş diyo gidip duran adamı öldür demiyor orda bir olay anlatılmış müşriklerin zulmünden bahsedilmiş ona yönelik diyo metin akışı yani bu lafların metin akışıyla ne alakası olabilir zütüne güvenene hodri meydan
    ···
   tümünü göster