1. 5826.
    +3
    reddit çevirilerine devam arkadaşlar:

    süpergüçler? evet, onlar gerçek - yazan: prizz419

    çok mutlu olduğum bir ilişkim henüz bitti. cinsel olarak oldukça aktiftik ve bu beni hiçbir zaman rahatsız etmezdi. ilişkim devam ederken mastürbasyon da yapardım ve bu durumu hiç umursamazdım. sevgilim beni terkettiğinde büyük bir acının içine düştüm. daha sonra bu subreddit'e(nofap) rastladım ve bir şans vermeye karar verdim ve bu zorlu yolculuğa başladım.
    bu yolculuğumda sayısız kere bağımlılığıma yenik düşüp mastürbasyon yaptım ve neredeyse pes etmenin eşiğine geldim. sonra arkadaşımın evinde toplandığımızda bir kız gördüm. yanına gidip konuşmadım çünkü utangaçtım ve eski ilişkimden dolayı üzüntüm hala sürüyordu. orada kızın ne kadar güzel olduğunu ve ne kadar mütevazı göründüğünü farkettim. o'nu, duyguları ve hisleri olan bir kişi olarak gördüm, bir ciks oyuncağı olarak değil. varlığı beni gülümsetti. sonrasında böylesi bir kız için savaşmayı kendime amaç haline getirdim. belki bir gün bu alışkanlığımı yener ve o çapta(karakter-kişilik anlamında) bir kızla birlikte olabilirdim.

    beni mastürbasyona iten ihtiyaçlarla oldukça zorlanarak mücadele ettim. hayatım boyunca beni zorlayan ihtiyaçlardan daha zorluydular. ancak ben, pes etmenin eşğine her geldiğimde o kızın saf, masum gülüşünü hatırladım ve ihtiyaçlarımın üstesinden zaferle geldim.
    birkaç hafta bu şekilde mücadele ettikten ama bir kez bile pes etmedikten sonra, bir gün yine aynı arkadaşımın evine film izlemeye gittim. sonrasında eve umut ışığım olan o kız da geldi. yan yana oturduk ve benimle konuşmaya başladı. mükemmel bir kızdı. ortak zevklerimiz olduğunu ve kızın bir sevgilisi olmadığını öğrendim. ben de kızı ertesi akşam için birikte dışarı çıkmaya davet ettim(çevirmenin notu: bu olay bizdeki 'çıkma teklifi' değil. onlar çıkma kelimesini kendi anlamıyla, dışarı çıkmak için kulanıyorlar ve bu buluşmalara 'date' yani randevu diyorlar.) kız teklifimi kabul etti ve ertesi akşam birlikte dışarı çıktık, mükemmel bir akşamdı. o kadar iyiydi ki ayrılırken bir hoşçakal öpücüğü bile aldım. bu kadar şanslı olduğuma inanmıyordum. onu kelimenin tam anlamıyla 'cinsel bir obje olarak göremiyorum'. o bundan daha fazlası. ve bu kızla birlikte olabilmemin de bağımlılığımı yenebilmemin ve kriz anlarında pes etmeyişimin sayesinde gerçekleştiğini biliyorum. umarım bu küçük hikayem oralarda bir yerde sorunları olan birilerine yardım edebilir.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster