/i/İnanç

İnanç
  1. 176.
    +5 -1
    hahahaha, he amk onlar hep dizi. sizin gibi hıyarlar ancak ondan anlıyor diye örnek verdim. Sanki Şehzade Mustafa'ya yapılanlar yalan, he amk Muhteşem Yüzyıl yalan ama Fetih filmindeki tarihi mastürbasyon doğru. Bak arada Genç Osman da var örneğimde, Kavalalı da var, moskofun istanbul'a gelişi de var, aradan kılçık gibi seçip alma.

    Sen bi Zenta Savaşını oku da küçük Osman, sonra konuşalım. Sizin anladığınız bu kadar tarihten.
    Hatta elin değmişken, 2. Viyana kuşatmasındaki topuğu, iskender beyi falan da oku. Siz bunları bilmezsiniz, ancak amcık ağızlı gibi goygoy edersiniz.

    Osmanlı'nın geri dönme ihtimali mi? Ulan dalyarak senin Osmanlı'nın durumu şuydu en son (bkz: Sevr Antlaşması)

    Sen tak gibi ekonominle, doldurduğun 3 milyon it kopukla, senin gibi cahil goyguycuyla mı Osmanlı'yı getireceksin geri. Senin kifayetsiz, lise mezunu, cahil çakma padişahın mı geri getirecek Osmanlı'yı? Ulan Araplar bile taşşağa sarıyolar lan sizi, haberiniz yok.

    Siz neyinize güveniyorsunuz lan cahil sürüsü, amk köylü barzosu ahahhahahha. Ulan taşşak oğlanısınız başka birşey değil, bunu bile anlamayacak kadar aptalsınız.

    Osmanlı'yı da senin gibi köylü beyinli cahiller bitirdi, matbayı, rasathaneyi kapattıran, matematiği yasaklatan (toplama-çıkarma tamam bölme çarpmaya gerek yok diye fetva var lan dümbük) bak benim düşmanlığım falan yok açıkca söylüyorum ama tarihten ders alınır, saçma şekilde öykünülmez. Sen tarihten ders alıp, Osmanlı mükemmeldi dersen, alır itin zütüne sokarlar.
    ···
   tümünü göster