/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 151.
    +2
    Ben bu milletin nasil patlamadigina sasiriyorum lan toplu cinnet falan olmali. Hele firsatiniz varsa gidin avrupada herhangi bi yere gidip geldikten. sonra bile daha net farkina variliyormus.

    Aslinda Ne kadar ezik, korkak,iki yuzlu, muhtaç bi milletiz belli degil lafa gelince vatan millet sakarya osmanli torunu kesilir herkes superdir yani superde muslumandir. turk milleti caliskandir, turk milleti zeki dir. Degil o eskidend

    Yav ben yasamak istiyorum lan yasamak bmw jiplere binmek yasamak mi amk. Bize tv lerde pompalan seylerde sirf tuketim uzerine farkindaysan kendin icin degil birileri icin calisip kazanip harciyosun ve bunu gormeni engelliyorlar.

    Ben sporumu yapmak istiyorum gezmek istiyorum yiyip icmek istiyorum o kadar pahaliki hersey.Tum ekonomik sistemimiz tuketim uzerine uretim yok borclanmadan telefon araba ev alan neredeyse yok iki gomlek aliyosun onu bile bilmem kac taksit. onu gectim kendine ayiracak sosyallesecegin zaman yok. calis calis calis geber.

    Biz napiyoruz lan? Napiyorum ben ?

    Birileri hep yerimize secim yapiyor.

    Yasamak bumu bence hepimiz ölmeyi bekleyen robotlariz. Hele bu ulkede artik mutsuzluk, huzursuzluk genimize islemis.Tum ulke pgibolojik vaka.

    Yok arkadas alacan basini gidecen bi koye yerlesecen kendine yetecen sebzeninde meyveninde etinde en dogalini yetistireceksin
    besleneceksin. kendi yasamini kuracan orda. Planim 45 yasima kadar para biriktirmek sonrada bozcaadaya gitmek.

    Sokayim boyle sisteme.

    Bu tak duzende Calismak icinmi yasiyoruz, yasamak.icinmi calisiyoruz belli degil.

    Hepimiz ileride evlenmek. mutlu yuva kurmak isteriz bu sistem buna izin vermiyorki para kazanamayosun bi kere. Borclanip omur boyu borc odeyeceksin o borclar bitecek yine borclanacan.

    Sen hep secim yaptini saniyosun ama birileri senin yerine cooktaan yapmis oluyor secimi hayat dedigin secimlere baglidir kelebek etkisi misali.

    Ve ben yasamayi seciyorum. Imkanim olsa baska daha iyi bir ulkede yasamak isterim tabiki ama bu cozum degil o isler o kadar kolay olmuyo.En guzeli köye falan yerlesmek. Valla sizde biktiysaniz bi hedef belirleyin gercekci olsun para biriktirin en azindan hedefiniz olursa lanet islerinizde motivasyon olur. Suan hayatim resmen loading...
    Oyun baslamadan pc nin fisini cekmek lazim...

    Guzel laf oldu😀
    ···
   tümünü göster