/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1926.
    +27
    Orta 2.siniftayim yeni okul degistirmistim. ozman maddi durumumuz iyiydi allaha sukur ama sonra ozel den devlete gecmek zorunda kaldim. Neyse sinif 40 kisi kadar var ve populerlikte var ozel okuldan geldigim icin.

    ulan amk yilbasi cekilisi yapilacak tabi fisir fisir konusalanlari duyuyorum benim ismimi ceken yasadi falan konusuyo millet

    neyse bende istiyorumki sinifta 4 tane cok guzel kiz var biri gelse bari aq sans yokki banada cika cika sinifin devamli kizlariyla dolasan topu cikti. Cekilis carsamba idi ertesi gunde yilbasi persembede iste herkes hediyelerini alip gelecek tabi bende bi hayal kirikligi gele gele sinifin muallaksi gelmis fln.

    unuttum amk hediye almayi öğlenciydim. Uyanir uyanmaz anneme demistim. bana biraz para verdi okula gitmeden almam lazim hediyeyi amk

    hic bi yer acik degil ulan kafada calismiyo amk gitme iste adam gibi bisey al ertesi gun ver hediyeyi yok o hediye verilecek.

    tabi bu top ve tum sinif buyuk beklenti icinde ulan yazarken bile utaniyorum amk gittip 6 tane okuz gibi arasan bulamazsin pille calisan yerde giden kerhane igibli oyuncak voing voing ses cikartan ucak almistim.Ne Alaka Aq.

    hemde amk deve gibi yani 27 inclik pc monitoru kadar kutusu var bide onu hediye paketi yaptirdim paketi oyuncagin kendisi den pahali.

    Sonra okulda verdiydim hediyemi cocuga tum gun millet merak etti bilgisayar diyen oldu, foto makina diyen oldu,ps1 vardi ozaman o dendi yani amk kafama sicasalar o gun o kutu acildiginda milletin surat ifadesini gorcektiniz kutudan bildigin

    YURUYEN UÇAAHH cikti rengide cart sari bi taka benzemiyo oyle tipsiz bi oyuncak olamaz spastik cocuga ver aglar o derece. Tabi o kutuyu buyuk hevesle parcalayan bu top aglamis sonra vs.

    Acimistim amk. hala daha icimdedir yolda gorsem adam gibi bi gomlek ne bileyim bisey almak cocuga cok rezil olmustum cok. simdi yazinca farkettim aslinda iyi trollemisim tum sinifi duygularini beklentilerini gibip atmisim.Iyi olmus muallakye ohh rahatladim.
    ···
    1. 1.
      0
      7. sınıftaki çocuğu top diye yaftalamana şuku
      ···
      1. 1.
        +4 -1
        Ulan sıçtım gülmekten yaa o uçakları köprü üstünde zenciler satıyo amk:D
        ···
   tümünü göster