/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 176.
    +3
    Asgari ücretin 900 küsür tl olduğu ülkede üniversitede okumak için dönemlik 1.147 tl öğrenim harcı ödüyorum. Bunun sebebi olan sözde müslüman geçinen ama halkını giben akp'ye kesinlikle oy vermem. (Ama Bülent Arınç gibi sağlam isimler mecliste olursa iyi olur)

    Kürdistan diye, kürtler ölüyor, kürtler rahat yaşamıyor diye Türkiye'de kürt milliyetçiliği yapan hdp'ye kesinlikle oy vermem.(Ama Selahattin Demirtaş ve Sırrı Süreyya Önder mecliste olmalı)

    Kemal kılıçdaroğlu itici geliyor. Ayrıca parti lideri Muharrem ince değil. chpye de oy vermem

    Türkiye'yi bir bütün halinde tutabilecek, çalıp çırpmayacak (çalıp çırpacak kimsesi yok zatemn adamın), ülkeyi daha iyi yerlere getirecek partinin MHP olduğunu düsünüyorum. Özellikle; Ekmeleddin ihsanoğlu, Oktay Vural, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu, Murat Başesgioğlu, Koray Aydın gibi sağlam adayları var. Bu yüzden oyumu mhp ye vereceğim.

    Kim gelirse gelsin. inşallah ülke olarak huzura, daha iyi şartlarda yaşama, demokrasiye, ücretsiz eğitime ve en önemlisi muasır medeniyetler seviyesine ereriz.
    ···
    1. 1.
      +1
      arınçın neresi sağlam lan ?
      ···
      1. 1.
        0
        Arınç'ın konuşmasının onda birisini yapamazsın kardes. O televizyonda gördüğün siyasetçilerin çoğu siyaset yapabilen insan. 550 vekilden tv de gördüğün maksimum 50 tanesi. Bu adamlara kalkıp kötü siyasetçi dersen yanlıs yaparsın. Savunduğu düsünce sana ters gelebilir ama bu onu kötü siyasetçi yapmaz.
        ···
   tümünü göster