/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1926.
    +5
    evet beyler, burdan bu anımda emeği geçen tüm arkadaşlarımın analarının amlarına job sokmak istiyorum.
    lise yıllarında alkole hevesliyiz, 8-10 kişi anlaştık. arkadaşlardan birinin almancı akrabasının evi boş orda içecez. bende ilk defa içececem. daha önceden biranın tadını biliyo gibiyim. küçükken babam tadına baktırmıştı o kadar.
    bu SKOL biralar var litresi 3-5 lira. neyse başladık içmeye. tadı böyle hafif acımsı ama su gibi gidiyo. 2.5 litre içtim amk. bende tık yok. benim bin arkadaşlar sarhoş oldular. biri bi tarafta duvara kafa atıyor diğeri balkondan aşkıını haykırıyor bir diğeri tuvalette kusuyor.
    kendimce bende ufak ufak şarhoş numarası yapmaya başladım. yoksa sen içmiyosun falan diyolar. üzerime geldikçe nara atmya başladım. aşkımı haykırdım. seviyorum uleeen fln. kafam iyi değil ama bildiğin sarhoş ayağı yapıyorum. ortalığı yıktım. kustum. herkesten çok sarhoş oldum. binler bana bol sulu bira içirmişler.o zamanların en moda telefonu siemens cx35 vardı. onla videomu çekmişler. okulda projeksiyon eşliğinde izletmişlerdi. (Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü Öğrencisiydik.)Sınıfta 3 tane kız vardı. onlar önemli değilde. bayan hocadan çok utanmıştım.
    ···
   tümünü göster