1. 101.
    0
    bu iş ihmale gelmez. iki şeye bakın hekim ve teknoloji. mutfaktan bozma kliniklere tedavi olcağınıza gidin o dişi çektirin daha iyi. ilerde enfeksiyon kapar diğer dişleride kaybettirir size.

    bakıyorum herkes fakir yerlerde olmuş. kanal tedavisinde artık iğneyi sok tek tek elle çevir devri kapandı. rotary gibi elektronik aletler var bunlar kanalları cnc gibi tam anlamıyla temizliyor. ayrıca bir ucu ağzın içine diğer ucu iğnenin ucuna verilip akımla temizlik kontrol edilerek yapılıyor iletim varsa alet ötüyor falan filan.

    bunun yanında oldu bittiye getirmek isteyen gavat hekimler o iğneleri dişe köklüyü veriyor. bunun usulü direkt sinirlerin üzerine anestezi akıta akıta yavaş yavaş kanalların alınmasıdır. bu şekilde olursanız en ufak acı hissetmezsiniz. hatta benim gibi iş tek seansta halledilir. gidin çok katlı plaza tarzı adı sanı duyulmuş otel gibi mekanlarda yaptırın.

    unutmayın yanlış yapılan bir diş tedavisi sizi felç bırakır, kalbinizi eritir, öldürür.

    bu arada diş köklerim normalden çok daha fazla uzunmuş 4-5 tanede kanal tespit edildi. bazı mal hekimler diğer kanalları göremiyor mk tekrar o diş ağrı yapıyor. doktor ve aletler iyi olduğu için benim gibi bir diş tek seansta halloldu.
    ···
   tümünü göster