/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +7
    Olm cidden mal mısınız yoksa taklit mi yapıyorsunuz?Bu adamlar müslümanlar üzerinde oynanan bir oyun müslümanları öcü göstermek için oynanan bir oyun şimdi burada uzun uzun yazmayacam ama bu adamlar kuran biliyor olabilir bu onların saçma hareketler yaptığını değiştirmez burada direk olarak kuran okuyan adam kafa keser gibi bir mesaj veriliyor.
    ···
    1. 1.
      -1
      senin baban kestiği kurbanın kanını alnına hiç sürmedi mi müslüman? hiç bak oğlum bugün bunu kesiyoruz yarın vatanına kasteden kafiri de böyle keseceksin demedi mi? şimdi niye yan çiziyorsun müslüman? sana ne gavur kafirinin islam ve müslümanlar hakkında ne dediğinden? bu sendekine aşağılık kompleksi denir. kendi kendine kelepçe vurmuşsun. kendini gavurun kafirin gözünden yorumlamaya alışmışsın. ne yapsam da kafiri memnun etsem diye düşünüyorsun. az kendine saygın olsun.
      ···
      1. 1.
        0
        la bir git müslümnalar ne halde görmüyor musun? Birlik olamıyoruz çünkü birlik olursak ellerine verecez ama adamlar sürekli dini kötülüyor, savaş çıkartıyor ve bölüyor bu zihniyetten kurtulman dileğiyle ...
        ···
   tümünü göster