/i/Tespit

  1. 1.
    +19 -7
    Öncelikle sıralı yazacağım uygulanmış taktiklerim hepsi başarılı ve gerçek her biri ayrı uygulamalı sıralamaya başlıyorum...

    1-Klagib gelebilir ama gidin bir kütüphaneden kitap alın ortamında takıldığınız kızın gözüne sokun görsün sizi, kitap kurdu olduğunuzu düşünsün.

    2-ilgi çekmeye çalışın ama COOL bir duruş yaratın kendinize nasıl diyorsanız ya koyu renk giyinin yada renkli giyinin karakterinize göre ama hergün farklı bir tişört giymeye çalışın dişlerinizi fırçalayın duş alın kokmayın.

    3-Paranız varsa Zara marka bir gömlek alın ama çok nadir giyin ayda bir sefer falan paranız yoksa ve azsa gidin gene Zaraya ordan tişört falan alın ucuz tişörtler oluyor kaliteli ve şık giyindiğinizi belli edin.(şimdik gelip şöyle diyenler olcak illa marka giyinmek şartmı falan gibisinden şart be dıbına kodumun evladı paran yoksa geber bu kadar basit kapat çeneni ve gibtir git gibe gibe giyeceksin yoksa elini gibersin yada keko emo kızlarla takılırsın)

    4-Her şeyim tamam ama kızlara karşı heyecan yapıyorum konuşamıyorum diyen panpalarım sığırmısınız amk nesiniz her gün 5 dakika magazin haberi okuyun değişiminizi göreceksiniz kendinizi dev aynasında görün ciddiyim bir kız size bir şeymi dedi onu düşünüyormuş gibi davranmayın o sizi düşünüyormuş gibi davranana kadar o kendini belli edince kız bir kankanızla nasıl konuşuyorsanız öyle konuşun.

    5-Gelelim para meselesine öğrenci olup haftalık 50 tl altı alan panpalarım iş bulabiliyorsa gitsin çalışsın iş bulamıyorsa elini gibe dursun 50 tl üzeri alan panpalarım sigara içmiyorsa eğerki bu konuda şanslıdır ama bi kızı ayarlayıp tek seferde parayı bin etme hakkını size vermiyorum akşam üzerine doğru çıkacaksınız kız evden geliyorsa şanslısınız büyük ihtimal bir şeyler yemezsiniz ve orta halli bi cafeye gidip kahve ısmarlayabilirsiniz maaş falan alan panpalarıma gelince öncelikle asgari ücrete talimsinki bu yazıyı okuyorsun dıbına koduğumun evladı neyse işte git bir kıza efendi gibi yaklaş falan tanış numarasını al senin işin daha zor be gavat.

    6-Kızlara kendinizi yalandan değil hangi konuda başarılıysanız yüksekten gösterin ve beğensin vay be falan havasına girsin.

    7-Bilgilenin her konuda kültür birikiminiz olduğunu yansıtın o amlılara.

    8-Para bile harcamadan yapabileceğiniz en kolay şey amk MiZAH o kadar inci sözlükte takılıyorsunuz kapmışsınızdır buradan bişeyler dengeyi iyi kurun ve kızı mutlu edin.

    9-Asla ama asla siyaset-din-ekonomi tarzı konulara girmeyin sıçarsınız o girerse konuyu değiştirmeye çalışın.

    10-THE END

    DEVAMINI iSTiYORSANIZ BAŞLIĞI TRENDE SOKMANIZ LAZIM ŞUKU ŞART

    edit:en iyi taktikler 100 şukudan sonra şuana kadar yazdıklarım kimisi az paralı kimisi çok paralı kimisi bedava taktiklerdi esas taktikleri 100 şukudan sonra yazıyorum beni bilen bilir sözümün eriyimdir nick6ma bakabilirsiniz yada elinizi gibmeyi tercih edip asosyal fakir bir bin olarak her biriniz burada takılabilirsiniz.
    ···
   tümünü göster