/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +9 -1
    Ergenligimin zirvesinde oldugum zamanlarda ortaokuldayken okuldan ciktik, dershaneye gidecez. Arada 1.5 saat bosluk var. Bir arkadasla internet kafeye gittik kuytudaki bir bilgisayara oturduk monitöru duvara dogru cevirdik ve ferre izlemeye basladik. Sonra bizim sure bitti ve biz bilgisayarin sure bitince kapandigini dusunup kalktik, basortulu bir abla bizim bilgisayara oturdu. Biz de cantalarimizi sirtimiza geciriyoruz gidecegiz, bir anda basortulu abla bize herkesin icinde bagirmaya basladi; sizin yasiniza gore mi bunlar, terbiyesizler falan diye. En son bir de ; sizin okul formanizin hangi okula ait oldugunu biliyorum, gelip sizi gibayet edecegim dedi. Biz hem rezil olduk, hem de gibayet edecegim diyince kicimiz alev aldi. O hafta boyunca o basortulu ablanin gelmesi korkusuyla yasadik, sinifin kapisinin her calisi bizim adrenalini artırıyordu, kendi capimizda kilik degistirip bizi taniyamasin diye okulda apaçi gibi dolasmistik. O ablayi bir daha hic gormedik.
    ···
    1. 1.
      +6 -2
      nasıl bir huurymuş lan o da başörtüsünü gibtiğim
      ···
    2. 2.
      +7
      ulan neden korktunuz o nasıl olucak amk kadın gelip okula bunlar internet cafe ferre seyretti diye kime şikayet edicek amk hahah kadın salakmış siz de en az onun kadar panpa k. bakma :D
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa kucuguz o zamanlar, onlari düşünemiyoruz ki. Okula gelse hocalara soylese, ordan annemiz babamiz ogrense ne yapacaktik? Bunlar buyuk sıkıntıydı o zamanlar.
        ···
   tümünü göster