/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +71 -4
    Üniversite yıllarımın ilk zamanlarında Bahattin diye bi ruh hastasıyla bir dönem aynı evi paylaştım. Bu züt lalesi asosyal, okula dersten başka bişey için gitmeyen, sessiz sakin bi tip. Lan gel diyorum yok eve karı getiriyorum laf ediyo öyle bi dalyarak.

    Neyse bigün bu okula gidicek sabah, bana paketim gelicek evde misin diyip duruyor. Geceden kalmışım akşama kadar yatasım var ondan tamam evdeyim alırım dedim salladım bunu okula.

    bin 15 dakikada bi geldi mi diye aramaya başladı. Ben bile merak etmeye başladım ne gelcek lan diye. Neyse akabinde 1 saate kapı çaldı. PTT den bi eleman. Elinde büyük bi koli. Bahattin bey sizmisiniz dedi evet dedim kimlik soruyor. Kayıp abi TC söyleyeyim dedim salladım TC yi çakma bi imza hoop aldım paketi.

    EBAY'dan almış lan bildiğin yurtdışından geliyor. Allah'ın Bahattini ne alır ebaydan. Paketi maket bıçağıyla parçalayarak açtım resmen. Şişme karı çıktı. Ama öyle bildiklerinizden değil realistik manken. Faturaya baktım 800 küsur dolara almış. Açtım hemen kullanım kılavunuzu.

    Belirli bölmelerine ılık su koyulup ağırlık 35 kilolara kadar çıkıyor ten zaten abartılı gerçekçi yapılması ne gerekiyosa yaptım. Şişirdim suyunu koydum içinde hediye jartiyer sette çıktı. giydirdim bildiğin karı oldu. Her şekle giriyor karı domalt bacak omza yap gerçek bi karıyla yapabileceğin herşeyi yapıyor. Bi nefes almıyor huur... 2 kere boşalttı beni sağolsun..

    bu arada bahattin 20 kere falan aramış duymadım tabii vurdum kafayı uyudum yorgunlukla.

    Allahım bir sesle uyandım başımda biri kaaaaaaalllkkkk laaaaaağğğğğnn şerefsizzzzzz naptın laağğnn sennn diye bağırıyor. Manzara tam cinnet hali kıpkırmızı gözler, saçma sapan alınan bi nefes, öfke çığlıkları ve elde bıçak. Şişme karının bekaretimi olur mu lan bu öfke niye?

    huur çocuğu o gün bacağımdan ve kolumdan 2 sıyrık olmak üzere bıçakladı beni. Allahtan ilk karıya saldırdı heryerini patlattı karının içine koydugum sular aktı da hırsını aldı kan mı sandı artık naptıysa yoksa beni deşecekti bin.

    Parasını vereyim dedim yok, aynısından alayım dedim yok, ne dersem dinlemedi.

    O gün evi terketti karıyıda bana bıraktı zütüme mi sokcam patlak karıyı. Olm yeni nesil gencler ev arkadaşı çok önemli iyi seçin..
    ···
   tümünü göster