/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5 -3
    evet beyler şuan sinirden elim ayağım titriyor amk. Hacettepe beytepe kampüsünde yurtlarda kalıyorum. Kampüsü bilmeyenler için açıklıyorum beytepe kampüsü ortasında bir cadde olan bi tarafında futbol sahası, yurtlar ve kafeler diğer tarafında fakülteler, kütüphane ve yemekhaneler olan bir yer.
    önce şu açıklamayı yapayım, kampüs içindeki caddenin başından sonu otobüsle 1 dakika anca sürer. öğrencilerde yıllardır kart basmadan biner sonunda iner.
    bu sabah hastaydım ama ders kaçırmamak için otobüsle bi dakikada fakülteye giderim dedim(yürüyerek 10 dakika aq hava buz gibi).huur çocuğu şoför sırf binemeyelim diye uzakta durdu. neyse bizde hızlı hızlı yürümeye başladık. amcık bizim yürüdüğümüzü görünce millet daha inerken otobüsü hareket ettirdi. millet atar yapınca durdu. sonra tam kapıya geldim araca binemezsin dedi. niye dedim. kural öyle dedi. niye önceden biniyoduk dedim. artık yok öyle bi durum dedi.1 dakikalık mesafeye para mı vercez dedim aynen öyle dedi. giberim otobüsünü dedim döndüm gittim arkamdan kornaya falan bastı
    beyler bu huur evlatlarına karşı ne yapılır. ulan sanki kampüsün ağası amcık ağızlı, karı kız binse gram laf etmez bin
    edit:eksileyen liseli binler amaç ne amk
    ···
   tümünü göster