1. 5826.
    +4
    Beyler önceki sayfada uzun bir yazı yazmıştım, yaklaşık 1 aydır 31 çekmiyorum ve bu saatten sonra da çekeceğimi zannetmiyorum. Artık hayatımın bir parçası değil çünkü. Şimdi durup dururken aklıma bu süreçteki ufak ama önemli 1-2 gelişme daha geldi onu paylaşmak istedim. Belki aynılarını yaşayanlar vardır diye düşündüm.

    Neyse eskiden benim ağzımda çok sık yara çıkardı, şu aft mıdır her ne gibimse onlardan. Neredeyse her ay içinde birkaç gün çıkardı. Son zamanlarda hiç çıkmadı.

    Bir de benim ellerim ve ayaklarım yıllardır buz gibiydi amk. Ne yapsam ne etsem ısınmazdı. insanlarla tokalaştığım zaman da dikkatlerini çekerdi. Ellerin yine çok soğuk derlerdi. Fakat şimdi farkettim de, yaklaşık 2-3 haftadır ellerim ve ayaklarım sıcak beyler. Bunun da 31' le alakalı olduğunu düşünüyorum ben.

    Aynı durumu gözlemleyen ya da ellerinin soğuk olmasından şikayet eden 31'ci panpalar var mı burda?
    ···
    1. 1.
      +3
      var var, aynı durumdaydım. o kadar insanlar ellerin soğuk demezdi ama mesela ayaklarım acayip soğuktur benim. birkaç defa bu yüzden doktora bile gittim, bildiğin ısınamıyordum.

      en ufak bir abartma yok, ilk defa 20 gün bıraktığımda, geçen aralık ayında, o soğuk havada öğrenci evinde, çorapsız gezdim günlerce. ellerim de ısındı.

      bu 31 baya baya insanı gibiyor ama fark etmiyoruz galiba.
      ···
    2. 2.
      0
      benim ellerim ayaklarım da buz gibi
      ···
    3. 3.
      0
      kesinlikle kardeş el ayak soğukluğu

      ve aft başımın belası doğru
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster