/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +1
    29 yaşındayım. gibilmedik bi kulağımın arkası kaldı. hayat onu da gibecek elbet. başıma neler geldiğini neler gördüğümü burada yazablmem imkansız. sana sadece şu kadarını söyleyeyim. herkesin yaşadığı kendine ağırdır. daha ne gördün vs diyenlere aldırma. bazen ben de ömrümü tamamladığımı düşünüyorum. defalarca intihara teşebbüs ettim bir defa astım krizinden arafta kalıp geri döndüm. öldürmeyen allah öldürmüyor.
    26 yaşındayım demişsin doğruysa 89 lusun. ve önemli bir misyonun var. sen bir gezginsin kardeşim. bu dünyayı daha iyi bir hale getirmek için yaşamak zorundasın. eninde sonunda misyonun gelip seni bulacak. boş konuşmuyorum. beni buldu kendisi. ve bana ilginç bir dayanma gücü verdi. gerçek adımı gibtir et, nineler dedeleri giber bir markadır.
    öfkeli bakışım hafif eğik duruşum hiçbirşeyi sallamayışım ağız dolusu küfür edişim ve hayvanlarla konuşmam beni ben yapar. çok kişinin hayatını değiştirdim. sen de değiştireceksin. dünya kadınlardan ya da erkeklerden ibaret değil. "kurtarılması" gereken çok daha başka kavramlar var. zamanla göreceksin. o yüzden dilediğin gibi ol, dilediğini yaşa. hayat senden daha fazla birşeyler almadan sen ondan o özel anları kopar al.
    ···
    1. 1.
      +1
      28 yaşındayım.. bu sözlerin altına imzamı atarım.. dinle bu adamı
      ···
   tümünü göster