/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +8 -3
    resmi gördünüz anında çuku amk liselileri az okuyun
    ···
    1. 1.
      +7
      Birader ben okudum. 14 yaşında yada 10 yaşında farketmez. Daha zütündeki tak kurumadan bilmediği şeyleri savunmaya kalkar bununla övünür ve kendi hayatını riske atacak şeyler yapıyorsa ben ona üzülmem yani ölmesini istemezdim fakat bu hayatta herkes kendi sıçtığı taktan sorumludur kusura bakmıcan.
      ···
      1. 1.
        +5 -1
        Ulan biz o yaşlarda polis gördük mü alkış tutardık. Polise saldıran herkes potansiyel teröristtir, ve devlet için potansiyel teröriste taviz gösterilmez. Teröriste karşı uygulanan yaptırımın aynısı uygulanır. Vurmak doğru değildir. Ama sen nasıl ki eylemde kitle pgibolojisine kapılıp normalde zütünün yemeyeceği şeyler yapıyorsan polis de o denli bir kaos ortamında yanlış yapabilir. Bu ölen arkadaşa üzülmen tamamen medyanın dolduruşu. Bir günde 30 şehir cenazesi kaldırdık acaba namaz safında sende var mıydın? Benim iyi yürekli duyarlı kardeşim. insan kendi içinde demokrat olmalı arkadaşlar burada insanlık dersi vermeden önce bir bak kendine. Her zaman söylediğim gibi duyar çabanızı gibeyim.
        ···
      2. 2.
        +3
        Kesinlikle haklısın kardeşim. Ulan o kadar şehit verdik bu anasını gibtiğimin ünlülerinden biri çıkıp şu çocukta yaptığı gibi durdurun hayatı her tarafta siyah giyinilecek bilmemne çağrısı yapmadı. Boş bunların alayı. Ki ekmek almaya giderken ölen bir çocuk olsaydı (ki kesinlikle değil aq buna inanan saf maldır) neden dhkp-c gibi bir terör örgütü sahip çıksın aq
        ···
   tümünü göster