/i/Acil

  1. 101.
    +1
    Ben sana hemen yardımcı olayım kardeşim. Yurtdışında bildiğin gibi kahve çok yaygındır Türkiyede'de bu alışkanlık haline geliyor yavaş yavaş (espresso çeşitleri.) insanlar artık bi yere bağlı kalmak istemiyor ve çoğu kişi görmüşsünüzdür zaten sürekli kutu veya bardak içecek alıp gezerken, yürürken vs içeceğini içiyor.

    Stand kahve işini hiç düşündün mü bilmem. KahveDukkanı diye bir firma bu işi 4 sene önce yaptı ve şu anda 96 tane standı var. Bardağını 1 liradan satıyor ve acayip iş yapıyor. (1 liralık bardakta 70 kuruş kar marjın var)

    Türkiyede neredeyse her ay 2 adet avm açılıyor ve bunlar giderek büyüyor. Her yeni yapılan bi öncekinden daha da gelişmiş oluyor. Benim sana tavsiyem 4 adet bu standdan açabilirsin her biri farklı avm ye olacak şekilde. Tanesinin ayda sana min. bırakacağı para 7000 TL'dir. Tabi yerine görede değişir her yerede açma param var diye.

    iyice bir araştır. Müthiş para bırakan ve cok kolay bir iş. Stand olduğu için devlete vergilerinde çok düşük. Çabuk para döndüreyim diyorsan bu iş tam senlik. Hiç yoksa ayda 5000 tl bıraksa 1 standın ayda yapar 4 standda 20000 TL. Sonra zaten devdıbını bile getirirsin *
    ···
   tümünü göster