/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    0
    türkler islamna geçtikten sonra neler kaybetmiştir bir araştırın.
    töre, kadına saygı, adalet kavramalrı hepsi yerli yerindeydi.

    ama dıbına koduğumun arapları bu işi din dağıtma yerine araplaştırma olarak gördükleri için türkler üzerinde büyük baskılar yaşatmıştır. dıbına koduğumun araplarının hepsinde 3 tane kadınla evlilik varken biz türklerde tek eşlilik vardı. töre vardı.

    bir üst yorumda kafir beyinli birisi kafirlere haddini bildirdiler demiş. rusya çıksa ve deseki müslüman ol.sen 100 200 yıl uğraş ve sonunda torunların ortodoks hristiyan olsa sende kafir olacaksın.
    türkler islamiyetten önce de adalet, saygı,töre kavramları içerisinde yaşıyordu. islamiyetten sonra bozulmalar yaşanmıştır.din insanı adam yapsaydı ortadoğuda oğlancılık, kadına eziyet, allah yerine islama tapınma gibi sapkınlıkları ortaya çıkarmazdı.
    sonuç olarak bir toplumu değerli bir varlık haline getiren dinden ziyade şerefi, adaleti,mertliğidir.
    ···
    1. 1.
      0
      o zaman torunlarım da kafir olur. tüm kafirler yenilecektir. araplar gelmeseydi moğolistan gibi bir ülke olunacaktı. iyi ki gelmişler. kuteybenin ayaklarından öpüyorum tabii benim gibi bir insan onu öpebilecek derecedeyse.
      ···
    2. 2.
      0
      atalarını köle eden cariye eden onları köle olarak satan mahlukatları sevemeyecek kadar şeref ve haysite sahip bir insanım.

      arapların bize getirmek istediği islam değildir vahşettir. sonradan arapçılık politikasını bıraktıktan sonra müslümanlığa geçiş yaptık. araplar zaten bunun cezasını yıllarca çektiler ve çekecekler.

      ayak öpeceksen peygamberimizin ayağını öp, öp te işe yarasın.

      din tercih, ırk ise doğuştan gelen bir şeydir.
      ···
   tümünü göster