/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    +2
    1)bak şimdi birader asıl cahil burada sensin. çünkü evrim bilimsel bir teoridir. "çoğu evrime inanır" diye bir şey yoktur yani. sen ben kütle çekim kanununa inanıyorum diyebilir misin? veyahut pararlel evrenler teorisine? işte bu inanılacak bir şey değildir.

    2) ulan TÜRKiYE diyorsun, tabii ki de Budizm'i Hristiyanlığı değil islam'ı eleştirecek amk.

    3)bak yarım aklıyla birde "nietche" diye ayar vermiş amk malı. birader kuran'da ki çelişkilere gibleme kenara at, tanrının varlığında felsefik sorunlar var, neden ibadet ediyoruz, bizi neden yarattı gibi, sen islamı boşver daha bu soruları düşünmüş insan ne okursa okusun dinden çıkabilir. salak salak tespitler yapma.

    4)neye göre araştırma yaptın da cool görünmek için ben inanmıyom yaa derler diyebiliyorsun. ayrıca miras hesaplaması hatası yapan bir dine inanmamak bence bir coolluk değil ama aklı selim olduğunun kanıtıdır. ben yapmasam da böyle bir şey bana da cool gelebilir.

    5) evrim ateistlerin ortak inancı değildir. evrim bir inanç da değildir. evrim hatta biyoloji bilimi ortalıkta yokken ateistler yine vardı. hiçbir ateist tanrının varlığını yok saymak için evrimi anlatmak veya bilmek zorunda değil. fakat yine de bilmeleri bazı şeyleri daha kolay açığa çıkarabilir. isterse sorsan 10 saniye bile anlatamasın bu bir gibi değiştirmez.

    6)her ateist aşırı dahi zeki bilim adamı olacak diye bir şey yok. çöpçü de ateist olabilir dinden çıkmak, dini sorgulamak çok zor veya aşırı zeka gerektiren bir iş değil çünkü. türkiyede ben bir tak olmuş ateistler biliyorum fakat bunun bir önemi yok. bir tak olmak zorunda değil hiçbir ateist. sırf sizin dogmalarınızı kabul etmiyor diye adamın kalifiye eleman olmak gibi bir zorunluluğu yok. müslümanlardan ne tak oluyor afedersin? ben cevaplayayım geri kalmış ülkelerin halkları olmak oluyor. ama dediğim gibi senin kişisel yeteneklerinle dini inancın önemli değil aptallaşma. sevgilinden ayrılmış gelmiş burada sinirli ve aptalca bir şekilde aklınca ayar veriyorsun millete. yemezler yannanımın başı yemezler.
    ···
    1. 1.
      0
      sakin ol be panpa.ben genelleme yapmadım entryleri okuduysan çoğu dedim.sen öyle olmayabilirsin ama benim gerek çevremde gerekte gözlemlediklerimin hepsi bu yönde. bana cahil demişsin ama kuranı islamı evrim big bang i 1.5 yıldır araştırmaya çalışıyorum. bilmesem zaten tak atmazdım size.
      ···
   tümünü göster