/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    sanki 50 li yaşlarına gelmişssin gibi konuşuyorsun amk. belki söylediklerini yapman abes olabilir ama hala gençsin ve avrupayı dünyayı gezebilir keşfedebilir veya hiç ummadığın bir anda aşık olabilir hayatının kadınını çayırlarda koşabileceğin eşini bulabilirsin. umudunu kaybetme bu hayattan bence.

    bunu saydıklarının hepsini yaşayıp aldatılan biri söylüyor
    ···
    1. 1.
      +2
      Zaten 25 senedir avusturyada yasiyorum. Almanya, ingiltere, polonya, slovakya, slovenya, macaristan, taylanda, hollanda, fransa gezdigim ülkeler arasindadir. Ver her yerde neyim biliyormusun onlarin gözünde ? "Pis türküm" kokuyorum, gaddarim, am icin her türlü pisligi yapacak biriyim, cingenim. hirsizim, fakirim, cahilim. Türkiyede ise tam tersiyim, zenginim, yakigibliyim, simarigim, ukelayim, her gün am üstünde findik kiriyorum, korkak alamanci bebesiyim. Nere gitsem ben ben degilim...
      ···
      1. 1.
        0
        aa bu yazdığını görmemişim. kardeş sende yapısal bi sorun var, mesele derin. neyse bence abartma. ben yeni zelanda'da yaşıyorum, daha bana pis Türk diyen bakan birini görmedim. Norveç'te de bir süre bulundum, okulum dolayısıyla, orda bile bunu hissetmedim. 26 yaş daha çok erken şu tarz bi depresyon için, bana kalırsa, yaşım senden büyük ama ben bile yapamadıklarıma bu kadar olumsuz bakmıyorum. sana seyahati tavsiye etmiştim ama bance yapman gereken önce kendini işe yarar bi şeye odaklamak, üretebileceğin. önce kendini tanı, sonra aşk da gelir.
        ···
   tümünü göster