/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1601.
    +14 -4
    Yillar once, lisedeyim okul eve cok yakin ama ben hep gec kalirim. Zaten esnaf cocuguyum, ogretmenleri taniyorum, lise mahallemde lisedeki herkesi taniyorum mahalleden falan,hic okul okuyan cocuk pgibolojisine girmemisti. Gece yarisi dukkandan eve gelir 2 Bira cakar sabaha kadar msn de eksi sozlukte takilir, birkac saat uyur kacta uyanirsam defter kalem kitap almadan giderdim okula. Zaten mudur yardimcilari babamin arkadasi ve hepsini taniyorum skimde degil yani. Birgun gec kaldim mudur yardimcisinin odasina girip gec kagidi alacam, direk daldim odaya, bayan mudur yardimcisi elinde borek tabagiyla erkek mudur yardimcisina borek yediriyo,ben girdigimde kadinin parmagi erkek mudur yardimcisinin agzindaydi yaliyordu herif. Agzimdan belki belirsiz vay amk selamin aleykum kelimeleri dokulmustu... Adam gec kagidini verdikten sonra gotume tekme atip soyleme kimseye giberim belani dediydi. Cok iyi adamdi, gecen sene ölum haberi geldi rahmetlinin.

    Bir gun gene gece 5 gibi yatip,2-3 saat sonra uyandiktan sonra okul kiyafetimi giydim, kapinin onunde ayakkabimi giyerken, pantolonu giymedigimi farkettiydim amk. Bildigin donla cikmisim apartmana ahahaha. Simdi gibtirin gidin.
    ···
    1. 1.
      +1
      yalanının dıbına koyim
      ···
    2. 2.
      -1
      Lan amucuk, bahsettigim lisede, sinif arkadasimla, bayan ingilizce hocamiz sevgiliydi amk. Kadin derste cocuga kur yapardi. Muhasebe hocasi olan kadininin super vucudu vardi, teshircilik yapardi, tahtaya ciktihinda domalir, erkek ogrencilerin kulagini be boynunu oksardi. bahsettigim mudur yardimcisi dar etek ve pamtolon giyme diye kadini kac kez uyardigini anlatmisti.
      ···
      1. 1.
        +7
        Sen ne cok russian institute izlemissin öyle
        ···
      2. 2.
        -9
        Yasin kac senin huur cocugu? Senin ananin gibistigi kadar, benim gibtigim rus var gavat haddini bil yavsak.
        ···
   tümünü göster