/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    IQ zayıfı olması.

    birtek rap birşeyleri eleştirir. evet çok saçma sadece para ile alakalı şeylerde var. belkide o dıbına koydugumun malları oldugu için kaybettik hep fakat nerede anlamlı bir söz var. nerede insanların sorunlarından bahsederkene alıntı yapılmış bir sözün kaynagına bakarsak rap şarkısıdır buna emin olabilirsiniz. dıbına koydugumun rockılarının tek derdi ya aşk ya kadın yada matematik bizi kandırdı hocam. olum dünya o kadar yumuşak bir yer degil lan. satanist orosbu çocukları. pop salaklarından hiç bahsetmek bile istemiyorum. zira onlar hepten aşşalık ve yok degerleri gözümde. arabesk kültürü desen adamların Allahı kaymış. siz neden bahsediyorsunuz. her tarzı bulablirsin rapte. binlerce seçenegin olur önünde. isteyen protest dinler sistemde açık arar. isteyen duygusal dinler. aşkı en derinlerde yaşar. isteyen battle dinler. görürsün gerçekten sokakta ne yaşanıyor. isteyene paradan bahseder. ( ki bu tarzı tutmuyorum )ne biliyim insanların neden öldügünü politikacıların aptallıgını filan anlatır. fakat seni tatmin etmek için illa kliplerde bir bayanın ayaklarımı yalansın. saçlarımızı uzatıp salak salak zaaaaa diye bagırıp kafamı sallayalım. takva yapanlardan ne farkları var o aptal metalcilerin. popi olmak için yobaz ilan edersiniz takvacıları. realde degil popiler kültüre ayak uydurmak için tepki gösterirsiniz onlara falan fisa oysaki metalli oluşturan şeydir takva. sdfsdf sfsd

    duygusal bişiler mi istiyorsun.
    canfeza ölüm rabıtasını sadece netten sözlerine kafiyelere bir bak bir canyücel görürsün oku faceden paylaşacagın birşeyler çıkar.

    sonrada en sevdigin duygusal pop veya rock veyane ne taksa işte sözleri ile kıyasla bakalım arasında daglar oldugunu göreceksin.

    bunu bütün tarzlar için yap. kaç tane seçenegin kalıyor orası ayrı ama bi dene ne kadar farklı ve üstün bir şey oldugunu göreceksin rapın. tek farkı seninn beyinsiz olup sözleri 15 20 kere okumadan anlayamaman. üstelik adam sana hızlı bir rittim eşliginde bir dünya şaheseri sunuyorken.

    bb
    ···
   tümünü göster