1. 1.
    +1 -1
    Bilmenizi isterimki sözlük son zamanlarda adminlerimizin liselilere cinsel istismarda bulunma hikayeleri ile çalkalanıyor. okumuşsunuzdur
    muhtemelen denk geldi böyle birşey size. baktım olmuyacak bir eylem yapma gereginde hissetim kendimi. ne lan bu çocukların sizden çektigi tamam hepimizi bir liseli ovkesi bürüdü evet.. fakat bu onlara açımasızca işkenceler yapma hakkı dogurmaz size. önünüze kim geliyorsa gibmişsiniz

    ilk olarak bir admini ayartıp kendi safıma çekecegim. bu liseli komplexlerinden rahatsızlık duymayan inkar etmeyen ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol felsefesini benimsemiş birisi olacak.

    şu adaylar arasında en kişiliksiz en ihanete yatkın olanı
    http://imgim.com/5042incic6756774.jpg
    böylece içeriden istihparat alabilecek. olan bitenden planımın kusursuz olması yolunda büyük adımlar atabilecegim

    ikinci aşama ise. bir zirve düzenlemek tenha ısıs bir köşede ayartıgım admin sayesinde olacak bu. asıl amacım sorunun kaynagı serkan inciye ulaşmak. bıyıklı filan gibimde degil yani bana sorunun zirvesi lazım kökünden halledecegiz bu olayı.

    üçüncü aşama ise. en zoru bu planı başarıya ulaştırma evresi. düşünebilirsinizki adminler genelde meyilli olurla vayk yani işin kolay gibisinden söylemlerde bulunabilirsiniz. lakin ben öyle düşünmüyorum. bunun liselilerin bir intikamı olacagını anlayan adminlerimiz sanıldıgı gibi bir tepki vermeye bilir. aksine 10 kişilik anti grup oluşumu seçkin co modlarıda katarsak bu işin içine kendilerinden hiç beklenmiyecek dahiyane bir plan ile o geceyi bana kabusa çevirebilir. baş ademem anlıyormusunuz başa çıkamam. bu yüzden herşey plana göre gitmeli.

    bir sonuça ulaşacagıma inanıyorum neyse yola koyulma vakti geldi. bir kaçç gün sonra eylemin sonuçlarını editleyecegim. rez alın ve dualarınızı bekliyorum umarım herşey yolunda gider.

    bb
    ···
   tümünü göster