/i/Tespit

  1. 1.
    +11 -3
    ah salak evladım. hiçbir eyleme katılmadığın halde sırf eylem yapanların aralarında kaldığın için polisten dayak yediğinde, gaz yediğinde, üstüne gözaltına alınıp karakolda arada kaynadığında görürüm seni. yine sana olsa iyi, kardeşine, yakınına olduğunda ne gib yiyeceksiniz bakalım. hayır, aynısı bana oldu da ondan diyorum.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Sen neyine güvenip eylem yapıyorsun amk malı polis niye burdasın diye niye eylem yaptıgını açıklayabilecek kapasite sende var mı istihbarat örgütlerinin ekmeğine yağ sürmeden yakıp yağmalamadan şiddete başvurmadan akil bir eylem yapma kapasitesi sende var mı onu sorgula bi gavat,laf olsun torba dolsun elalem eylem yapıyo görsün yoksa demokrasiymiş özgürlükmüş bunlar sizin için içi boş laflar sizin tek becerdiğiniz sizin kafanızdakileri eylem ayagına kim vurduya zütürmek amk sapıkları, muhalif takılalım karizma olsun ahahahahah dıbına kodumun beyinsiz kuş beyinleri böyle boşuna oksijen tüketen varlıklara tabiki gereken yapılacak, demokrasinin ne oldugunu sorgulamayn mallar 60 darbesinde mi özgürdünüz?71 muhtıraısnda mı özgürdünüz?ama 60 darbesini yapanlar adnan menderes gibi kahramanları ipe yollayanlar şimdi 3 agc kesildi 2 teöris oldu diye demokrasi yanlısı kesildiler haahahah post modern darbeyi yapan demokrasi katilleri ortadayken darbe yaparken bu tavırlarınızın onda birini gösterdiniz mi aksine oturdugunuz yerden alkışladınız ama şimdi ağababalarınızın diktatör zihniyeti törpülendiğinde gerçekten o aşağıladığınız kahraman anadolu insanından bi farkınızın olmadıgını gördügünüzde birden demokrat özgürlükcü kesildiniz, yakıp yağmalamanın teröristliğin adı özgür eylem oldu teörirstin cezası verilir.
      ···
    2. 2.
      +1
      ben eyleme katılmadığım halde sırf eylem yapanların arasında kaldığım için yaşadıklarımı anlatıyorum, adam kalkmış neyine güvenip eylem yapıyorsun diyor.mal mısın amk.
      ···
    3. 3.
      +1 -2
      Buda modern bi yalan cogu gavat korkak gzicide bu korkaklık gözlenmiştir emin ol eylem yapmadım ama onların yanındaydım, beni affet taş attım ama kötü bi niyetim yoktu aahahahhe he evladım he eylem yaparken herşey çok güzel sloganlar pankartlar ama iş bedel ödemeye geldiginde ben orda degildim pahahahah erkek olun biraz korkmayın bu kadar ağabalarınız yine hapise girmekten korkmuyordu yapmasaydıda yaptım diyordu birbirini kolamak için siz onlar kadarda olamadınız amk ödlekleri
      ···
    4. 4.
      +1
      dediğin gibiyse polisler neden bütün mobese kayıtlarına bakmasına rağmen sadece benim iş yerimden çıktığım anı tespit edip serbest bıraktı gib kafalı? ne taş atma var, ne slogan atma var, sadece iş yerinden çıkıp eylemcilerin arasında kalıyorum ve 30 metre sonra polis müdahalesiyle gözaltına alınıyorum? o işyerinde çalıştığım falan hepsi polislerce tespit ediliyor ve polisler bir yanlışlık olmuş, kusura bakmayın deyip hiçbir şey olmamış gibi gönderiyor.

      siz böyle herkesi bir tutarken, batılıların neden tüm müslümanları terörist gibi gördüğünü anlamak zor değil ezik. neyse gibtir et.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster