/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +7 -2
    Millet ülkede bir olay olsada tartışma yapsak havasında. Eline telefonu alan klavyesini alan ona atıyor buna tutuyor. Mantıklı olmak gerekirse şu anki hükümet, bu boş boş konuşan siyasi liderler ve onların arkasındaki saçma sapan konuşan seçmenler sayesinde yükseldi. Siyasi liderler çıkmış, savcının şehit olmasından hemen sonra twitter'dan hükümete laf atıyorlar, ülkemizin, itibarını yerle bir ediyorlar.

    Kendilerini rezil ettikleri yetmemiş gibi kendi halklarınıda rezil ediyorlar. Sözde halkcılar, milliyetçiler. Biz ülke olarak ne zaman bir olmayı benimseyeceğiz. Sen siyasetini gir meclisinde konu aç hep birlikte tartışma yapın. Mecliste bir olmayı öğrenin. Birlikten kuvvet doğar. işte ne zaman birlik olursanız o zaman tüm bu olaylardan kurtuluruz. Artık birbirinizi düşünmek yerine birazda halkınızı düşünün.

    Ülke olarak malesef geçmişimizden ders alamadık. Ne zaman birbirimizden kopsak başımıza gelen olayları ne çabuk unuttuk. Bizi birbirimizden kopardıkları zaman sağcı solcu olaylarını ne cabuk unuttuk. .Atatürk zamanını hatırlıyalım, bütün Türkiye tek yumruktu. Karsımızda kimse duramıyordu.

    Artık bu ülkede yaşamak çok saçma geliyor gerçekten. Siyasi liderler kendi halklarını düşünmek yerine, sürekli kendileri ile kavga halindeler. Onlar orda kavga ettiği zaman arkalarından milyonlarca insan sokaklarda kavga ediyor. Bize kim ne yaptıda bu hale geldik.

    Siyasi liderler kendi hataları yüzünden milyonlarca insanı kullanarak, sokağa dökerek hatalarını düzeltmeye çalısıyorlar. insanları birbirine düşürüyorlar. Hükümeti zor durumda bırakmayı insanlardan bekliyorlar. !

    Artık uyanmamız gerekiyor ! Bir olmalıyız ! Birlik olmalıyız !

    EDiT: AK PARTiLi FELAN DEĞiLiM
    ···
   tümünü göster