/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    be anasını gibtiğimin malı kullandığım deyim sözlük içerisi için geçerli anlattıklarım zaten huur çocuğu, ben burada hümanist köpeklere laf söylüyorum(tatlı su komünüstü) fındık kadar beyninle burada bana üstünlük kuramazsın.ve bizde komünist olarak görülüyor sizce solcuysa beni ilgilendirmez hepiniz moskofun oğlusunuz.
    ···
    1. 1.
      +2 -3
      Be soyunu sopunu ırzını gibtiğimin kafatasçı sokak köpeği... Neyse açıklama yapmaya gerek yok hakaret yeter. Anlayabileceğiniz kapasitenizin alabileceği tek şey hakaret gibtiğimin itleri
      ···
    2. 2.
      -2
      ne oldu lan evliyatını gibtiğim ben her alanda yarışacak kana sahibim gücün yetmiyorsa değil sözlü aynen böyle yazılı savaşa bile girmeyeceksin.
      ···
    3. 3.
      +1 -2
      Kapasiten "evliyat" kelimesinden anlaşılıyor sığır. gibtir git konuşmayı öğren ondan sonra gel sidik yarıştır gibtiğimin öküzü. Daha dilini konuşmasını beceremeyen it soyları kalkıp türkçülük yapıyor. hoşt ulan hadi ötede havla
      ···
    4. 4.
      +1
      ah be be oğlum ah be 3 entry yazdın 1 tanesinde olayı anlatan bir şey yok ben sana 1 sayfa yazı yazdım 1 tane elle tutulur beni yargılayacak birşey yazamadın lütfen hangi takun yolcusuysan yaz da bizde onlarla savaşalım böyle salak salak kelime oyunları çocukca anladın mı ?
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster