/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -1
    Oğlum kayle alınmaya değmezsin ama yine de insanlık bende kalsın. O eleştirdiğin Bahçeli ve MHP her olayda halkı hoşgörüye ve sağduyuya davet ediyor. Buna bile laf söylemişsin. Neymiş Cia'in kendine verdiği görevi yapıyormuş. Beyin kıuvramlarında orgi yapayım senin.

    Bahçeli o mecliste bir zamana kadar hakkında tek bir gensoru önergesi verilmemiş en dürüst adamdır. Her ay maaşının bir bölümünü şehit ailelerine bağışlar. Siyasi görüşüm farklı bile olsa bunu ben bile inkar edemem. Cia ajanıymış yok ebesinin amı.

    Gelelim senin gibi tatlı su solcularına ve sana. Büyük ihtimalle oyunu HDP'ye verecek bir yarak kafalının tekisin. O çok sevdiğiniz solcu dediğiniz HDP mecliste kürt halkını ilgilendirmeyen hiç bir şeyle ilgilenmez. Çünkü o TC'nin sorunudur. buradan ne kadar solcu olduklarını anlıyoruz. Uzlaşmacıdır da, halkı her fırsatta sokağa dökmekten çekinmez.

    Kobane olaylarını hatırla HDP halkı sokağa döktüğünde Bahçeli sağduyu çağrısı yapıyordu. Bu kendini solcu sanan yarak kafalı faşistler de sokaklardaydı. Ne oldu 3 kişi öldü (kendi taraflarından tabi ölen tabiki daha fazlaydı ama kendinden olmayanı adamdan saymaz bunlar.) sonra hdpli bir yarak kafalı daha çıktı hakkariyi kasdedip buradan üç asker üç polis tabutu gidecek dedi. Sonra da karakola elektrik malzemesi almak için sokağa çıkmış sivil siilahsız üç asker sokak ortasında şehit edildi.

    Şu fotoğrafa iyi bak. bu mu adalet. http://haberdemi.com/wp-c...3-asker-sehit-690x357.jpg

    gibtir git şimdi buradan.
    ···
   tümünü göster