/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +5
    Herşey fesy bukumda yıllar sonra +1 yeni arkadaşlık istegi görmem ile başlamıştı. ben sevinçten monitöre yumruk atmamla birazcık törpülensede bu sevinç sonrasında belki deger lan vayk her masafına dedim sakinleştim.

    http://imgim.com/8c6025fe...f80ae8d5c25ac83cebc7e.jpg

    bodrumdaki beyaz monitörü kaptıgım gibi taktım ve kim acaba bu gizemli misafir edalarıyla bakmak için sabırsızlanıyor adeta yerimde duramıyordum. üstüne üstelik bir yandanda ev arkadaşıma bir açıklama düşünmekle meşkul olan ben. cana gelecegine mala gelsin kılıfını hazırda bulunduruyor. oranı 10 a denkler bir kupon tuturur alırım yenisini ya nolacak planları yapıyordum.

    fesyteki istegi görmem ile şaşkınlıgım 2 kat artmıştı. merve karaca diye bir kız. buydu beni ekleyen. http://c11.incisozluk.com...k/11000/0/90720_oadc9.jpg

    o kadar güzeldiki beyler. şaşkınlıgımı maruz görün bu tabiyat harikasına yapıştırdım mesajı. ve dedimki küstah egoist bir tavır ile. kimsin sizi tanımıyore neden ekliyore verdigim ayarı görünce siliyim madem kusura bakmıyın öylesine eklemiştim.
    dedi.

    bende ona önemli degil dursunya bir zararı olamaz senin gibi tatlı birisinin didim

    oda bana tşk fotoraftakinden çok daha tatlısın dedi <3

    böyle böyle ilerlettik gittik beyler 1 haftada filan aşık olduk birbirimize.

    böyle başlamıştı hikayemiz. çocuklarımız olacaktı. film izleyip ot bagımlısı olacaktık. evden çıkmıyacak kendimize ayrı bir dünya kuracaktık. böyle hayallerimiz vardı. dün bulucaktık oysaki. gece 12 ye kadar bekledim bankanın önünde. gelmedi. fesy i dondurdum tek dostum sizler oldugunuz için yazdım buraya belki bana ğüleceksiniz belki salak hahahaa gibi yorumlar gelecek. olsun ben sizi gene seviyorum.

    bb
    ···
   tümünü göster